Open Category List

Vannak-e más borítékméretek?

Igen van mindenféle boríték. Van névjegy boríték, céges boríték, számla borÍték, futár tasak, kreatív borÍték, légpárnás borÍték, foambag habboríték, hullámkarton tasak, redős talpas tasak, bővítő boríték okmány tasak és még van ÓRIÁS boríték is.
A professzionálisan nyomtatott céges, üzleti borítékokkal megvalósíthatod az első benyomást cégedről, mellyel nagyszerű benyomást kelthetsz, felkeltheted az érdeklődést vállalkozásodról, termékeidről, szolgáltatásodról, és erőteljes benyomást tehetsz egy merész felirattal, mielőtt a borítékod a kukába landoltatnák
Nem számít milyen kicsi, vagy nagy a rendelésed, készen áll a kiszállításra 2–5 munkanapon belül. A háromféle záródási módú borítékok nyomtatását speciális borítéknyomó célgépeinkkel végezzük 1/0, 2/0, 4/0, 4/4 C, M, Y, K Color színnel, fotó minőségben. Boríték nyomtatási elképzeléseidnek csak a gondolataid szabnak határt. Miért kockáztatnál egy unalmas borítékkal, ha tudod,hogy az emberek nem adnak egy második pillantást? Nem tennéd. A különféle méretek, papírkészletek és szolgáltatások sokasága miatt a nyomtatott borítékok az üzletek utazási hirdetőtáblája Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozz hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írj a [email protected] emailcímre.

knowledgebase