Open Category List

Melyik a legnépszerűbb borítékstílus

Borítékjaink számos méretben, színben és stílusban kaphatók, és ezek közül szinte mind nyomtatható egyénileg céglogóddal, üzleti grafikáddal. A borítékok igen sokfélék. Segítünk kiválasztani hogy a Te számodra melyik üzleti boríték lenne a legmegfelelőbb
Hozzál létre egy tökéletes meghívást vagy hirdetést a borítékoddal, színekben, textúrákban és stílusokban, hogy megfeleljenek személyiségednek és az alkalomnak. Meghívás. A borítékokat gyakran alkalmazzák esküvőkre, diplomához rendezvényekhez és sok más alkalomra, amikor meg kell ragadni a meghívott figyelmét. Borítékot keresel szállításhoz, csomagoláshoz? A légpárnás Buborékos Borítékokat Neked találták ki.
Ha nem szükséges buborékos borítékkal védeni a termékedet mert Pl.: cipőt, táskát értékesítesz online, akkor a polymailers tasak, futártasak a legjobb megoldás. Amennyiben céges, üzleti levelezéshez keresel borítékot,hatalmas választékunk van a Számodra.
A domypress.hu a Borítékspecialista borítéknyomtatása egyedi professzionális nyomtatást biztosít az általad kiválasztott borítékokhoz, tasakokhoz, levélpapírokhoz, légpárnás borítékokhoz, bővítő borítékokhoz-redős talpas tasakokhoz. Csak töltsd fel a fájlt, grafikádat a megrendelés megtételéhez. Nem számít milyen kicsi vagy nagy a rendelésed, készen áll a kiszállításra 2-5 munkanapon belül. A háromféle záródási módú borítékok nyomtatását speciális borítéknyomó célgépekkel végezzük. 1/0, 2/0, 4/0, 4/4 C,M,Y,K Color színnel, fotó minőségben. Boríték nyomtatási elképzeléseidnek csak a gondolataid szabnak határt. Miért kockáztatnál egy unalmas borítékkal, ha tudod, hogy az emberek nem adnak egy második esélyt. A különféle méretek, papírkészletek és szolgáltatások sokasága miatt a nyomtatott borítékok a cégek, üzletek utazási hirdetőtáblája. Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozz hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írj a domypress@domypress email címre.

knowledgebase