Légpárnás boríték GYIK
 • Az árak tartalmazzák vagy nem tartalmazzák az áfát?
  Minden ár azonnal megjelenik 27% áfával. Az áfa külön szerepel a kiszámított összegek mellett, valamint a megrendelés visszaigazolásán / számlán is.
 • Be fog férni a borítékom egy postaládába?

  Nem minden boríték / csomag fér el egy postaládában. A túl nagy tárgyakat csomagként kell küldeni; A túl kicsi elemeket egyáltalán nem lehet feladni. Tehát mindig vedd figyelembe a Magyar Posta postaládájára vonatkozó követelményeit.

 • Kapok számlát a fizetésemről?

  Mindig kapsz számlát, amely tartalmazza az adminisztrációhoz szükséges összes adatot, beleértve a fizetett áfát.

 • Használhatom újra a buborékos borítékot?

  Egyszerűen felhasználhatod a légpárnás buborékos borítékot egy másik küldemény elküldéséhez. Egyeseknek van egy beépített kettős külseje és zárja, amelyek megkönnyítik az újrafelhasználást. Ha nem rendelkeznek ezzel a beépített funkcióval, egy csomagoló szalag fogja elvégezni a munkát! Akkor csak takard le a régi szállítási címkét egy újabbra, és lehet tovább küldeni.

 • Mit lehet szállítani egy buborékos,légpárnás borítékban?

  A buborékos boríték kiválóan felhasználható könyvek, CD-k DVD-k, ékszerek, kis elektronikai cikkekkek,gyógyszerek, bizonyos autóipari alkatrészek és mindazon termékek küldéséhez ami belefér.Ha keresel egy biztonságos és hatékony szállítási módot, a légpárnás buborékos boríték a tökéletes választás a Számodra.

 • Kell-e aggódnom, hogy sérül-e a CD / DVD-m, amikor légpárnás buborékos borítékban küldöm őket?

  Mindig fennáll annak az esélye, hogy a CD / DVD megsérülhet, de ez nagyon kicsi. Évente több mint 100 millió CD-t vagy DVD-t postáznak károsodás nélkül.

 • Megfelelsz a versenytársak árainak?

  Teljesen! Ha alacsonyabb árat találsz, akkor mindaddig találkozunk vagy meg fogjuk verni ezt az árat, amíg a termék elérhető, árengedmény, bónusz, különleges promóciók vagy hibás nyomtatások nélkül. Kérjük, vedd fel a  kapcsolatot az ügyfélszolgálattal itt, [email protected], 061 265 0692 és megbeszéljük.

 • Adómentes vagyok, hogyan lehet elkerülni az adófizetést?

  Ha adómentes, kérünk, küldd el mentességi igazolását a [email protected] címre. Ha nincs cégünknél mentességi tanúsítvány, akkor felszámítjuk az alkalmazandó adót.

 • Hivatkozhatok a megrendelésemkor egy vételi rendelés számára?

  Igen. Kérjük, írd be a megrendelés számát.

 • Átvehetem a megrendelésemet?

  Igen. Raktárunk hétfőtől péntekig 8.00-tól délután 17 óráig tart nyitva. A visszaigazoláson kapsz egy átvételi számot, amelyre hivatkozni kell átvételkor.

1 2