Open Category List

DM Tippek 1: Milyen méretű borítékot válasszak?

Sok DM-es küld standard színű, standard formájú és alakú standard borítékokat. Kétségtelen, hogy a standard boríték van a legjobb árban, és a postaköltsége is annak a legkisebb, de ha már egy csomó pénzt költesz rá, akkor nem érdemes inkább egy nem standard méretet választanod?

Nem állítom, hogy a standard boríték nem működhet, lehet, hogy neked is volt már a múltban olyan DM leveled, amit standard borítékban küldtél ki, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben is működni fog. Ha a DM borítékod a versenytársad nem szokványos méretű borítékja mellé kerül egy döntéshozó asztalán, akkor már nem olyan biztos, hogy ki fogják bontani.

Érdemes kipróbálni más méretű, színű, texturájú, alakú, esetleg érdekes bélyeggel ellátott borítékokat. Bármi, ami felhívhatja a borítékodra a figyelmet azt az apró, ámde életbevágó különbséget jelentheti, ami egy kukában landoló és egy kibontott boríték között van.

Lehet, hogy olyan darabszámokkal dolgozol, amelyek nem engedik meg, hogy eltér a standard méretektől, de ha van lehetőséged rá, akkor kipróbálhatod, hogy egy nem szokványos méretű és alakú boríték képes lehet kitűnni a többi boríték közül, mint például az alábbi képen látható négyzet alakú buborékos tasak.

Ugyanez a négyzet alakú légpárnás tasak létezik színes, fémszínű, illetve akár hologramos kivitelben is.

Az alábbi képeken további figyelemfelkeltő borítékméreteket láthatsz:

Egy ilyen borítékot garantáltan kibontanak. Ha a büdzséd engedi, akkor válassz egy nem szokványos borítékot.

Forrás: http://tensionenvelope.com/sites/default/files/white_paper_successful_dm_envelopes_wp-1112.pdf

knowledgebase