Open Category List

Pantone nyomtatás előnyei és hátrányai

A szín nagyon szubjektív, ezért működik olyan jól a Pantone Matching System ® . Minden számítógép-monitor különbözik, minden nyomtató különbözik. A színek egységesítésével a gyártók és a vásárlók különböző helyszíneken hivatkoznak a Pantone rendszerre, hogy a színek megfeleljenek.  A világ minden részén fogalommá vált hogy megbízható, reprodukálható színeket szállítsanak a grafikusok, nyomdák vevőiknek. Az alapfestékeket készítő festékgyárak Pantone szigorú engedéllyel rendelkeznek a szín pontosságáért.
Miért nem mindig a PMS?
A Pantone bizonyos esetekben kiváló lehetőség, de nem mindig van értelme beépíteni azt a nyomtatási projektbe. A Pantone festékek használata általában drágább, mint a color festékeké. A Pantone szineknek a nyomdagépben történő mosogatásához és cseréjéhez kapcsolódó extra termelési költségek miatt, különösen ha egynél több PMS-színre van szükség. Mivel a CMYK Colornyomtatás mindig ugyanazokat az alapszíneket használja, ez egy költséghatékonyabb megoldás.

Amikor a kereskedelmi nyomtatásban a színeknek pontosaknak kell lenniük. Ilyenkor érdemes meggondolni a Pantone színek használatát, önmagukban, vagy négyszínű nyomtatáshoz..
Konzisztens márkajelzés / logók – Gondoljunk a McDonald’s red vagy a Marlboro vörös színére. A PMS színek használata a logóban lehetővé teszi a szín pontosságának biztosítását.
A CMYK tartományán kívüli színek – Vannak olyan színek, amelyek egyszerűen nem állíthatók elő a CMYK segítségével, mint például reflexkék, fluoreszkáló narancs vagy fém ezüst.
A nyomtatott borítékok az üzletek utazási hirdetőtáblája  Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozz hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írj a [email protected] emailcímre.

VÁLASZD EZEKET A PMS SZÍNEKET HA AZT SZERETNÉD, HOGY A KÉSŐBBIEKBEN AKÁR DIGITÁLIS AKÁR OFSZET TECHNIKÁVAL LESZNEK NYOMTATVA A CÉGES ANYAGAID, A LEHETŐ LEGKISEBB ELTÉRÉS LEGYEN KÖZTÜK.

knowledgebase