Open Category List

5 ok, amiért jobb a papírlevél, mint az elektronikus

Ebben a posztban összegyűjtöttem 5 okot, amiért el kellene kezdenünk újra papírlevelet írnunk.

1. Mert egy kézzel írt levél és egy papír boríték sokkal jobban néz ki


Ehhez nem is kell különösebb kommentárt fűznöm. A kép magáért beszél.

 

 

 

 

 

 

2. Nehogy elfelejtsünk kézzel írni


Emlékszel, hogy mikor kellett legutoljára kézzel írnod? Talán a kis cetli, amire fölírtad, hogy kell egy liter tej és egy kiló kenyér, majd kiragasztottad a hűtőre, vagy a sárga csekk, amit ki kellett töltened. De azon kívül? Manapság már szinte minden üzenetünket vagy a számítógépen vagy a mobilon pötyögjük be és küldjük el, szinte nincs is szükség már arra, hogy kézzel írjunk, sőt lassan odajutunk, hogy már csak az aláírásunkat kell kézzel leírnunk. Ne hagyjuk hát, hogy elfelejtsünk kézzel írni, mert ez a szellemi függetlenségünk fontos részét képzi! Tartsuk karban ezt a készségünk a papírlevelek írásával és a borítékok megcímzésével!

 

3. Mert megvan a varázsa

Van egy utánozhatatlan varázsa annak, amikor egy ismerősünktől, szerettünktől várunk egy levelet, és munka után belenézve a postaládánkba, ott lapul a várt boríték. Papírlevelet kapni izgalmas!

 

 

 

4. Mert a Télapónak nincs ímélcíme

A Télapónak nincs ímélcíme. Ő még egy régivágású úriember, aki borítékban várja a gyerekek kéréseit, nem pedig ímélben. A gyerekek ezért, ha biztosra akarnak menni, akkor jobban teszik, ha papírra vetik a karácsonyi ajándékra vontakozó kérésüket. A Télapó biztos értékelni fogja az erőfeszítésüket.

 

 

 

 

 

 

5. Mert vannak dolgok, amiket jobb papírlevélben elmondani

Melyik a szívhezszólóbb: egy igényes, kreatív borítékban küldött kézzel írott szerelmeslevél, vagy az alábbi elektronikus szerelmes üzenetváltás?

Te kinek küldhetnél papírlevelet? Cselekedj azonnal, és rendelj jó minőségű, kreatív borítékot webáruházunkban, és lépj be a levélírók táborába te is!

 

knowledgebase