Open Category List

Hogyan küldhetem vissza a megrendelésemet vagy termékeket?

A domypress.hu kiemelten kezeli a vevői elégedettséget. Sajnos mindig lehetséges, hogy nem lesz teljesen elégedett a megvásárolt termékekkel. Ezért van jogod, hogy a megrendelést 14 napos lejárati időn belül visszajuttassad. Ebben az esetben vedd figyelembe a következő visszatérési eljárást:
1) Tedd vissza nekünk a csomagot az eredeti csomagolásba.
Szállítsd az alábbi címre: domypress.hu a borítékspecialista
1117 Budapest
Budafoki út 111-113/20
Magyarország
2) Mindig győződj meg róla, hogy a kitöltött visszatérési űrlapot is tartalmazza. E-mailben elküldtük Neked a visszatérési űrlapot és a megrendelés visszaigazolásának / számlájának másolatát. A kitöltött visszatérési űrlap nélkül nem tudjuk feldolgozni a visszatérési küldeményedet!
A csomag és a fent felsorolt ​​információk kézhezvételét követően a visszavonásról szóló értesítéstől számított 14 napon belül visszatérítjük a kérdéses összeget A pénzeszközök visszafizetését ugyanazzal a fizetési móddal fogjuk elvégezni, amelyet a megrendelés során használtál.
FONTOS: Ez a visszatérési eljárás minden szabványos termékre vonatkozik; nem vonatkozik a kifejezetten az ügyfél nevében berendelt, legyártatott létrehozott termékekre, és például a nyomtatott és / vagy címzett borítékokra!

knowledgebase