Open Category List

3 fifikás fortély ragasztószalagok felhasználására

A különféle ragasztószalagokat főképp csomagküldők szokták vásárolni dobozzárásra, illetve festőmázolók (szobafestők). Viszont ennek a sokoldalú terméknek van jópár, kevésbé ismert fifikás, hétköznapi alkalmazási lehetősége is, amivel könnyebbé teheted az életed. Erről szól ez a mai bejegyzés.

1. Ragaszd át a defektes gumit


Nincs is annál bosszantóbb, mint defektet kapni, mikor sietsz valahova. Ha épp van nálad ragasztószalag, amit a Domypress web boltban vásároltál (meg persze kézipumpa), akkor ragaszd át a kilyukadt gumit, és ha szerencséd van, eljuthatsz négy keréken a következő gumisig, ahelyett hogy ott helyben, azonnal meg kéne emelned az autót és vacakolnod a kerékcserével.

 

 

2. Bogárcsapda ragasztószalagból


Kelepcét állíthatsu a bogaraknak a lakásban, ha lelógastz a szekrény végén vagy más kevésbé feltűnő helyen egy rövid ragasztószalag csíkot. Vagy akár körbetekerhetsz egy papírtányért úgy, hogy a ragasztószalag ragadós fele legyen kívül, ami remekül megfogja a legyeket.

 

 

 

 

 

3. Elsősegély tapasz


Vészesetben, ha nincs rendes tapasz kéznél, sebaj, fedd le a sebet sterilizált gézzel szövettel, és ragaszd át sima dobozzáró ragasztószalaggal. Akár még törött kart is rögzíthetsz vele.

Ahogy már célozgattam rá fentebb, a Domypress webáruház is forgalmaz dobozzáró ragasztószalagot, ami nagyon jó minőségű és nagyon jó a tapadása is. Az ára meg fenomenális. Oltári olcsó! http://www.domypress.hu/ragasztoszalagok.php), A szalag 48mm széles, 50méter hosszú. Kétféle színben forgalmazzák: barna (havannabarna) és transzparens (átlátszó) színben.

knowledgebase