Open Category List

Még mindig jó a ragasztószalag? Fel tudom használni?

Ha nem vagy biztos benne, hány éves a szalag, vagy hol tároltad, akkor kezdj a ragasztószintek ellenőrzésével. Legjobban sima, sima, egyenletes tesztfelületet használjál. Azt találtuk, hogy az üveg jól működik; csak ellenőrizd, hogy az üveg tiszta és száraz-e, és próbáld meg ezt a tesztet „kényelmes” hőmérsékleten elvégezni, mivel a hideg időjárás rossz eredményekhez vezet, még jó szalag esetén is.

Először távolíts el két vagy három réteget a vizsgált szalagból az esetlegesen szennyezett szalag elkerülése érdekében, majd szakíts egy kb 20 centis darabot..

Tartsd az ujjaid a szalaghossz végén, fektesd az üveglapra, és simítsa le ujjaiddal. Ezután vegyél igénybe egy hitelkártyát, és használd azt gumibetétként, kétszer vagy háromszor csúsztatva magad felé a szalag felületén. Ha összehasonlítod a szalagtekercsét egy másik tekercsel, érdemes megismételni ezt a tekercs mintájával.

Vedd ki a szalag egyik végét, és húzd le az üveghez derékszögben, öt másodpercenként kb. Ha jól tart, akkor tudod, hogy mind a tapadás (az üveghez tapadó szalag), mind a tapadás egyaránt kielégítő. Ellenőrizheted az üveg felületén a ragasztómaradványokat. Egy jó szalag tisztán eltávolítható.

knowledgebase