Open Category List

Mi a Latex nyomtatás?

A latex nyomtatási technika számos különböző anyagra nyomtat: fóliák, papír, vászon, poliészter és egyéb bevont vagy nem bevont anyagok. A festékek vízbázisának köszönhetően az ilyen típusú nyomtatás 100% ban környezetbarát. A latex nyomtatás lehetővé teszi a nagyon telített színeket.
A latexnyomtatást számos alkalmazásban és anyagban használják, mint például háttérképek, járműgrafikák, zászlók és vinil.
A latex nyomtatás egyre népszerűbbé válik a kereskedelmi nyomdaiparban, a latex festékek különféle beltéri és kültéri anyagokon felhasználhatók gyors száradási képességük és vízbázisuk miatt. A latex berendezések és a nyomtatók legszélesebb választékával a HP a legnépszerűbb márka ezen a nyomtatási piacon, bár más márkák is kínálnak latex tinta technológiát
A latex festék élettartama eltérő, az anyagtól és attól függően, hogy fedett vagy kültéri. A latexnyomás azonban a karc- és kopásálló, valamint a víz- és vegyszerálló.
Élénk színeivel és tiszta grafika nyomtatásával a latexnyomtatás nemcsak hihetetlen minőséget, hanem nagy sebességű nyomatokat is kínál, amelyek azonnal készen állnak. A hagyományos oldószernyomtatással ellentétben a latexfestékek nem igényelnek várakozási időt, így a következő munkára továbbléphet.
A kész nyomtatott termék tartósak, hosszú élettartamúak és környezetbarátok.
A latex nyomtatás felhasználható
Reklám
Háttérvilágítású grafika
rajzok
Szövetek
Zászlók
Garázs ajtók
matricák
Textil
Járműcsomagolások
Tapéta
Ablak grafika

Kapcsolódó tudástár bejegyzések