Open Category List

Küld el borítékban az ímélem!

Vannak ebben a világban, Akik Nem szeretnének teljesen a digitális világban élni, hanem ragaszkodnak a közelmúlt Detached szeretett „offline” aspektusaihoz. ILYEN ember Ivan Cash, Aki Saját elmondása szerint rajong a papírlevelekért:

„Az Imeľ Egy nagyszerü ~ Ahányszor, de basszus, annyit kapunk állandóan, és annyira személytelenek és nélkülözik AZT AZ intimitást, Amit a papírlevél közvetíteni tud. Papírlevelet írni Egy nagylelkű cselekedet, AMI AZT üzeni, Hogy annyira számítasz Nekem, Hogy vettem egy fáradtságot és EZT leírtam a Saját Két kezemmel. „”

Ezért 2011-ben ugy döntött, Hogy Egy 30 Napos társadalmi kísérletet INDIT, amelynek keretében AZT ajánlotta Fel a honlapja bármely látogatójának, Hogy ha elküldik NEKI AZ üzenetüket Elektronikus levélben, akkor ő sajátkezűleg papírra Veti AZT, borítékba teszi, megcímzi, es el is küldi a címzettnek, mindezt teljesen ingyen.

A csiga mail Saját e-mail (Küld el borítékban AZ ímélem!) Névre hallgató projekt Már nem sokkal az AZ Indulás UTÁN roppant Népszerű lett. Minden levél után, Amit Ivan megírt, 10 Másik ímélt kapott. Hamarosan le Kellett ideiglenesen állítani a projektet, Mert Ivan Már nem győzte erővel. Szerencsére AZ Egyik Lelkes felhasználója felajánlotta, Hogy besegít a levélírásba, Így a kísérlet folytatódhatott tovább. Ezután 100 szóban korlátozták a küldhetú üzenetek hosszát. A projekt tovább Nott, Meg Többen csatlakoztak önkéntesként, Így a legtöbb Már TÖBB száz Önkéntes Irja a leveleket és készít egyéni, Művészi értékű kreatív borítékokat és illusztrációkat hozzá. Szóval Egy Valódi társadalmi mozgalomról beszélhetünk Már. A mai napig összesen 1500 Önkéntes TÖBB, menta 26.650 borítékot adott Már postára.


A kezdeményezés persze ellenszavazat Arrol szól, Hogy olyan Emberek helyett dolgozzanak ingyen Mások, Akik lusták tollat ​​venni a kezükbe (Vagy netán Már el is felejtettek Kézzel írni?), Hisz az OK: Csak az Első levelet írják meg, Hogy aztán Vesz-e a Saját kezébe tollat ​​és borítékot Már AZ Üzenet küldőjén Mulik.

A „Küld el borítékban AZ ímélem” projekt Rajongói Minden év novemberében összegyűlnek Egy Egyhetes Esemény Soran, Ahol barátságokat köthetnek, Sok kreatív boríték ötletet láthatnak és megoszthatják egymással a papír boríték iránt érzett szeretetüket. Az a Siker, Amit EZ a projekt aratott, Arrol árulkodik, Hogy AZ ímélek térhódításával elvesztettünk Egy darabka intimitást AZ életünkből, AMI Az emberi lét Fontos tapasztalata volt. EZEK A levélíró önkéntesek szerencsére továbbviszik a Langot, Hogy ne merüljön feledésbe a személyes papírlevelek régi, szép hagyománya.

 

 

Forrás:

http://snailmailmyemail.org/ http://gizmodo.com/5822850/get-the-thoughtfulness-of-snail-mail-with-none-of-the-effort http://mashable.com/2013/11/13/snail-mail-my-email/#lcXGR1RXluqP

 

 

knowledgebase