Open Category List

Mi az a QuickStrip?

A QuickStrip biztonsági szalag, gyorscsík az üzleti borÍtékok zárásához. A HOT-MELT forró olvadékragasztó biztonságos szabotázsvédett zárást biztosít a borítékoknak.
Magyarul a QuickStrip a szilikonos boítékok, tasakok, légpárnás buborékos borítékok záródását segíti. Nálunk még az Óriásborítéknak is QuickStrip biztonsági szalagos záródódása van.
A QuickStrip biztonsági szalaggal záródó borítékok zárása a szilikon szalaggal úgy történik, hogy eltávolítod a ragasztót takaró szilikonszalagot, és ráhajtod, rásimítod a boríték fülét a boríték testére, hogy azonnali kötés jöjjön létre, és már kész is, szorosan záródik. Gyors, megbízható, tiszta, praktikus és kényelmes. Ennek a záródásnak az előnye a nedves, vagy az öntapadó záráshoz képest, a borítékok jól tárolhatóak, kiválóan nyomtathatóak mind digitális, tintasugaras, mind ofszet technológiával.
A QuickStrip biztonsági szalag záródású szilikonos borítékok nyomtatását speciális borítéknyomó célgépeinkkel végezzük 1+0, 2+0, 4+0, 4+4  C, M, Y, K Color színnel, fotó minőségben. Nem számít milyen kicsi, vagy nagy a megrendelésed. A száz darab felülnyomott borítéktól az akár milliós tételekig. Boríték nyomtatási elképzeléseidnek csak a gondolataid szabnak határt. Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozzál hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írjál a [email protected] emailcímre.

knowledgebase