Boríték nyomtatás GYIK
 • Boríték nyomtatást hogyan rendelek meg?
  A termék oldalon válaszd ki a nyomtatott lapra Először válaszd ki, hány színű tintával kéred nyomtatni a boríték első vagy hátsó oldalát. A boríték hátoldalán van a borték füle. Ezután válaszd ki a gyártási időt, ami megfelel az igényeidnek. Ezután válaszd ki a mennyiséget, és válaszd, ha azt szeretnéd, hogy tervezzük meg a borítékodat online, vagy lesz egy digitális fájl feltöltésed. Nézd át mégegyszer a rendelésed.
 • Küldenek igazolást saját nyomtatott borítékomról?

  Igen, küldünk egy ingyenes PDF mintát emailben minden új
  megrendelésnél. Miután megkaptad a PDF mintát, ellenőrizned kell, és
  jóváhagyni a gyártás elkezdéséhez. Ügyelj arra, hogy ellenőrizd a
  helyesírást, a postai irányítószámokat, a tinta színét, és a boríték méretét.
  Győződjél meg a nyomtatási pozicióról. A kívánt helyre került a borítékon
  a grafikád?
  A gyártási idő kezdete a jóváhagyott megrendelést követő munkanap.
  Vedd figyelembe, hogy egy normál monitoron nem egyeznek meg a tinta
  szinei a színes nyomtatással. Hozzárendeljük színek szerint a Pantone
  Matching színskálát.
  Miután jóváhagytad a mintát, és a termelés befejeződött, ne feledd,
  hogy a szállítás további időt vesz igénybe.

 • Ha a PDF mintát nem fogadom el?

  Ha úgy látod, hogy a jóváhagyásra küldött PDF mintán változtatásokat
  szeretnél, válaszd az elutasítás igazolását. Írd le az elutasításod okait a hozzászólások rovatban. Vagy válaszd az elfogadom opciót.

 • Elfogadják a megrendelést ha a boríték szélét érinti a grafika?

  A standard boríték nyomtatás előzetes árajánlata nem tartalmaz kifutó,
  a boríték szélét érintő grafikai elemeket, erős lefedettséget.
  A kifutó grafikájú borítékokra, erős fedettségre a megkapott minta alapján
  készítünk egyedi ajánlatot.

 • Melyek a leggyakoribb tinta szinei?

 • Milyen fájlformátumokat fogadtok be?

  Az Adobe Illustrator, az Adobe InDesign, a PDF, az Adobe Photoshop, az MS Publisher, a TIFF, az MS PowerPoint vagy az MS Word bármely Mac vagy PC verzióját vehetjük igénybe. Ha más fájlformátumok is vannak, akkor is kezelhetjük őket. Csak kérdezz!

 • Van sablonod, hogy segítsen nekem helyesen tervezni a projektemet?

  Igen, minden borítékhoz vannak elérhető sablonok.

 • Hogyan tudom megmondani, hogy milyen felbontású a képem?

  Néhány digitális fényképezőgép tudni fogja, hogy mi a képfelbontás, míg mások azt mondják, hogy a képnek pixelméretei vannak. Ha tudod, hogy a képek pixelméretei a fényképezőgépből, vagy a képszerkesztő szoftverből származnak, egy kis matematikával tehetünk a felbontás meghatározásához, és a méretet a nyomtatáshoz a tiszta és éles nyomtatás érdekében kinyomtathatja.

  Egyszerűen írjd le a kép pixelméreteit, és oszd meg ezeket a számokat 300 ha a kép nem tartalmaz szöveget, és 400-zal, ha a kép szöveget tartalmaz. Például: Egy kép nélküli szöveg képpontmérete 600 x 900 képpont. Miután minden dimenziót 300-mal osztottunk, az eredmény 2 x 3 hüvelyk. Ez azt jelenti, hogy ezt a képet 2 x 3 hüvelyk vagy annál kisebb méretben használhatja a nyomtatás eredményeihez .

  Ha a képszerkesztő szoftver nem mondja meg, hogy a pixelméretek milyenek, de megmondja, hogy mi a felbontás, akkor tudja a maximális méretet, amelyet az elrendezésben használhat. Javasoljuk, hogy a képek 300dpi legyen a végső méretben az elrendezésben és 400dpi, ha a képek szövegeket tartalmaznak. Ne feledd, hogy a felbontás és a fizikai méretek közvetlen arányban állnak egymással.Ha 2 × 2-es képed 300dpi-nél nagyobb, és a méretét az elrendezésben 4 × 4-re növeled, az új felbontás most 150dpi. Ne feledd, hogy ha egy képet beillesztesz az elrendezésbe, akkor mérete csökkenhet (mivel a felbontás növekedni fog), de korlátozott lesz, hogy mennyire növelheted a méretét.

 • Hogyan kell a digitális fényképezőgéppel képeket készítenil?

  A digitális fényképezőgépek olyan kamerák, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a képeket többféleképpen rögzítsük. A fényképezőgépet úgy tervezték, hogy három képet készítsen; egy piros, egy zöld és a másik kék ( a TV-hez hasonlóan). Ezután egyesíti a színeket, és elmenti a képet a kártyára. Fontos, hogy a fényképezőgép a lehető legmagasabb minőségi beállításra legyen állítva. Létrehozod a legjobb minőségű képeket, amit a kamera készíthet. Ez nagy fájlméreteket és lassú letöltést jelent a kamerából, de a lehető legjobb eredményeket érheted el. Ne feledd, hogy a képeknek 300dpi-ig kell lenniük a végleges méretükben az elrendezésben!
  Gyakran előfordulhat, hogy a digitális fényképezőgépekből származó képek sötétebbek. Ellenőrizd, hogy van-e fényerő opció a képszerkesztő programodban. Ha lehetőséged van megváltoztatni az RGB (piros, zöld, kék) színteret a CMYK (cián, bíborvörös, sárga, fekete) nyomdagép színeire, akkor tedd meg! Mindig jobb, ha Te változtatod a színteret, ha tudod, mint hogy ezt mi tegyük. Nem minden szín, amelyet a fényelemek (RGB) hoznak létre, a tintaelemek (CMYK) segítségével is létre hozhatók a nyomdagépben.

 • Mi a különbség az RGB és a CMYK színtér között, és miért számít ez?

  Az RGB a fény, a vörös, a zöld és a kék elsődleges színeire vonatkozik, amelyeket a monitorokban, televíziókészülékekben, digitális fényképezőgépekben és mobiltelefonokban használnak. A CMYK a pigment elsődleges színeire utal: cián, bíbor, sárga és fekete.

  Az RGB fény kombinációja fehér, míg a CMYK festékek kombinációja fekete. Ezért fizikailag lehetetlen, hogy a nyomda pontosan reprodukálja a színeket, ahogy látjuk őket a monitorokon.

  Sok program képes átalakítani az elrendezést / képeket az RGB színtérről a CMYK színtérre. Kérünk, hogy a színeket az RGB-ről CMYK-re konvertáljad, ha az eszközeid ezt lehetővé teszik. Azáltal, hogy magad csinálod, maximálisan ellenőrizheted az eredményeket. Az RGB-ről CMYK-ra történő átváltáskor a szín változását észlelheted. Ha nem tetszik a megjelenés a CMYK-ban, javasoljuk, hogy a CMYK-ban (általában a világítás beállítása) munkát végezd el.

1 2 3 4