Open Category List

Mi a Cygnus Excellence?

Cygnus Excellence® prémium minőségű borítékcsalád igényes és környezettudatos cégeknek.
A világ legfehérebb borítékjaiból álló borítékcsalád FSC minősítéssel. Kiváló záródást biztosító szilikonszalagos HOT-MELT szintetikus gumi ragasztóval.

A Cygnus Excellence ablakos borítékok teljes választéka a számlázó programmal rendelkező ügyfelek mindennapjainak megkönnyítésére.
A mai igényes világban szükség van egy borítékra, amely minden céges környezetben megfelelő.
A prémium minőségű Cygnus Excellence® kiválóan tökéletes céges levelezés, meghívók küldése, igazolások, alkalmazások és szerződésekhez, valamint prospektusok és más nyomtatott termékek reprezentatív borítékja.
Ragyogó fehér, FSC-tanúsítvánnyal, magas fedőképesség kék méhsejt belső nyomás.
Céges arculatok kivitelezéséhez elengedhetetlen
A lézer, a digitális, a tintasugaras és az ofszet technológiák használata, és az írás művészetének elfelejtése nélkül ezeken a területeken kiválóan teljesít.

A felülnyomás színe minden méretben egyező, az egyforma papír fehérségnek és bélésnyomásnak köszönhetően
A régi mondás szerint soha nem kapsz második esélyt az első benyomás keltésére. Különleges nyomtatású borítékokkal tedd kiemelkedővé levelezésed. A borítéknyomtatás sokkal fontosabb vállalkozásod számára, mint gondolnád. A professzionálisan nyomtatott céges, üzleti borítékokkal megvalósíthatod az első benyomást cégedről, mellyel nagyszerű benyomást kelthetsz, felkeltheted az érdeklődést vállalkozásodról, termékeidről, szolgáltatásodról, és erőteljes benyomást tehetsz egy merész felirattal, mielőtt a borítékod a kukába landoltatnák. Az egyedi nyomtatott borítékok növelik annak az esélyét, hogy az Általad küldött marketing anyagok eljussanak a döntéshozókhoz
Az egyedi borítékok magával ragadó színes  grafikájukkal, a boríték stílusával  megkülönböztetik  a kommunikációdat a cégeket, irodákat elárasztó levélküldeményektől. Függetlenül attól, hogy kreatív, marketing anyagokat, üzleti megkereséseket,vagy számlákat küldesz, az egyedi borítékok a professzionalizmus és a hitelesség szimbólumát jelentik a cégedről, és jó benyomást keltenek a címzettnél. Megteremtik a lehetőséget bármilyen termékhez vagy szolgáltatáshoz, amelyet eladni kell, vagy az átadni kívánt üzenethez.

A kiemelkedő első benyomáshoz a domypress.hu által nyomtatott borítékok segíthetnek hozzá. A domypress.hu a borítékspecialista borítéknyomtatása egyedi, professzionális nyomtatást biztosít az általad kiválasztott borítékokhoz.
Miért kockáztatnál egy unalmas borítékkal, ha tudod,hogy az emberek nem adnak egy második pillantást? Nem tennéd.

A nyomtatott borítékok az üzletek utazási hirdetőtáblája Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozz hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írj a [email protected] emailcímre.

knowledgebase