Boríték GYIK
 • Mi a Cygnus Excellence?
  Cygnus Excellence® prémium minőségű borítékcsalád igényes és környezettudatos cégeknek. A világ legfehérebb borítékjaiból álló borítékcsalád FSC minősítéssel. Kiváló záródást biztosító szilikonszalagos HOT-MELT szintetikus gumi ragasztóval. A Cygnus Excellence ablakos borítékok teljes választéka a számlázó programmal rendelkező ügyfelek mindennapjainak megkönnyítésére. A mai igényes világban szükség van egy borítékra, amely minden céges környezetben megfelelő. A prémium minőségű Cygnus Excellence® kiválóan tökéletes céges levelezés, meghívók küldése, igazolások, alkalmazások és szerződésekhez, valamint prospektusok és más nyomtatott termékek reprezentatív borítékja. Ragyogó fehér, FSC-tanúsítvánnyal, magas fedőképesség kék méhsejt belső nyomás. Céges arculatok kivitelezéséhez elengedhetetlen A lézer, a digitális, a tintasugaras és az ofszet technológiák használata, és az írás művészetének elfelejtése nélkül ezeken a területeken kiválóan teljesít. A felülnyomás színe minden méretben egyező, az egyforma papír fehérségnek és bélésnyomásnak köszönhetően A régi mondás szerint soha nem kapsz második esélyt az első benyomás keltésére. Különleges nyomtatású borítékokkal tedd kiemelkedővé levelezésed. A borítéknyomtatás sokkal fontosabb vállalkozásod számára, mint gondolnád. A professzionálisan nyomtatott céges, üzleti borítékokkal megvalósíthatod az első benyomást cégedről, mellyel nagyszerű benyomást kelthetsz, felkeltheted az érdeklődést vállalkozásodról, termékeidről, szolgáltatásodról, és erőteljes benyomást tehetsz egy merész felirattal, mielőtt a borítékod a kukába landoltatnák. Az egyedi nyomtatott borítékok növelik annak az esélyét, hogy az Általad küldött marketing anyagok eljussanak a döntéshozókhoz Az egyedi borítékok magával ragadó színes  grafikájukkal, a boríték stílusával  megkülönböztetik  a kommunikációdat a cégeket, irodákat elárasztó levélküldeményektől. Függetlenül attól, hogy kreatív, marketing anyagokat, üzleti megkereséseket,vagy számlákat küldesz, az egyedi borítékok a professzionalizmus és a hitelesség szimbólumát jelentik a cégedről, és jó benyomást keltenek a címzettnél. Megteremtik a lehetőséget bármilyen termékhez vagy szolgáltatáshoz, amelyet eladni kell, vagy az átadni kívánt üzenethez. A kiemelkedő első benyomáshoz a domypress.hu által nyomtatott borítékok segíthetnek hozzá. A domypress.hu a borítékspecialista borítéknyomtatása egyedi, professzionális nyomtatást biztosít az általad kiválasztott borítékokhoz. Miért kockáztatnál egy unalmas borítékkal, ha tudod,hogy az emberek nem adnak egy második pillantást? Nem tennéd. A nyomtatott borítékok az üzletek utazási hirdetőtáblája Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozz hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írj a [email protected] emailcímre.
 • Mi az a QuickStrip?

  A QuickStrip biztonsági szalag, gyorscsík az üzleti borÍtékok zárásához. A HOT-MELT forró olvadékragasztó biztonságos szabotázsvédett zárást biztosít a borítékoknak.
  Magyarul a QuickStrip a szilikonos boítékok, tasakok, légpárnás buborékos borítékok záródását segíti. Nálunk még az Óriásborítéknak is QuickStrip biztonsági szalagos záródódása van.
  A QuickStrip biztonsági szalaggal záródó borítékok zárása a szilikon szalaggal úgy történik, hogy eltávolítod a ragasztót takaró szilikonszalagot, és ráhajtod, rásimítod a boríték fülét a boríték testére, hogy azonnali kötés jöjjön létre, és már kész is, szorosan záródik. Gyors, megbízható, tiszta, praktikus és kényelmes. Ennek a záródásnak az előnye a nedves, vagy az öntapadó záráshoz képest, a borítékok jól tárolhatóak, kiválóan nyomtathatóak mind digitális, tintasugaras, mind ofszet technológiával.
  A QuickStrip biztonsági szalag záródású szilikonos borítékok nyomtatását speciális borítéknyomó célgépeinkkel végezzük 1+0, 2+0, 4+0, 4+4  C, M, Y, K Color színnel, fotó minőségben. Nem számít milyen kicsi, vagy nagy a megrendelésed. A száz darab felülnyomott borítéktól az akár milliós tételekig. Boríték nyomtatási elképzeléseidnek csak a gondolataid szabnak határt. Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozzál hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írjál a [email protected] emailcímre.

 • Mi az a panoráma ablakos boríték?

  Teljes nézetű ablakos borítékok. A teljes nézetű ablakos borítékoknak egy nagy ablaka van, amely a boríték elülső részén van. Nagyszerűek arra, hogy megmutassák, mi van benne!
  Panoráma ablakos borítékok nagyméretű, átlátszó ablakot tartalmaznak. Ideális levelek, katalógusok, meghívók,
  prospektusok, közvetlen küldemények küldéséhez

 • Mi az a felbontás?

  A felbontás a hüvelykben lévő pontok számát (dpi), vagy a kép részletességét jelzi. A legtöbb feltöltésre készített dokumentumnak 300 dpi-nek kell lennie , a végső nyomtatási méret 100% -án. A nagyobb felbontás részletesebb képet, nagyobb fájlt és hosszabb feltöltési időt jelent.

 • Mik a vektorképek?

  A vektorképek matematikai egyenleteket használnak a kép egyes összetevőinek meghatározására. Ez lehetővé teszi, hogy a vektorképek bármilyen méretben megőrizzék kiváló minőségüket. 

 • Domypress értékesít egyéni fogyasztóknak vagy csak vállalkozásoknak?

  Mindkettő! Nézd meg online webáruházunkat keresd fel üzletünket, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy boríték-szakembereinkkel beszéljél a projektedről.

 • Mennyi időbe telik, amíg teljesíti a megrendelésemet?

  Minden munka más és más. Egyes munkák órák alatt elkészülhetnek, míg mások több napig is eltarthatnak. Mondd el nekünk, mikorra van szükséged a munkádnak a befejezésére, és értesítünk, ha megtehető. Nagy erőfeszítéseket teszünk, hogy a legigényesebb idővonalaknak is megfeleljünk.

 • Mi a legjobb fájlformátum egy dokumentum nyomtatáshoz történő benyújtásához?

  A hordozható dokumentumformátum (PDF) általában az előnyben részesített fájlformátum a dokumentum nyomtatásra történő benyújtásához, mivel gyakorlatilag minden professzionális nyomtatási és digitális kimeneti eszközzel működik. Tervezés szerint a PDF fájl tartalmazza azokat az információkat, amelyek a dokumentumok rendszerének rendszerességéhez szükségesek. A legtöbb más fájlformátum, például az Adobe InDesign, az Illustrator és a Microsoft Word könnyen konvertálható PDF formátumba.

 • Mennyire fog egyezni a monitoromon látottak, amit papíron látok?

  A tervezés, az elrendezés és a nyomtatás technológiája hosszú utat tett meg odáig, hogy a munka nagy részét digitális környezetben végezzük. Néha azonban észrevehető különbségek vannak a színkalibrálásban és a térbeli konformitásban monitorról monitorra, következésképpen képernyőről nyomtatásra.
  Az eltérések minimalizálásának folyamata azzal kezdődik, hogy a monitort az optimális szín és tisztaság érdekében állítsd be a gyártó ajánlásai szerint, a termék kézikönyvében vagy a webhelyén. Ezzel számos lehetséges problémát enyhíthetsz.
  Ezen túlmenően, a lehető legnagyobb színkonformitás érdekében a képernyőn át a nyomtatásig rendelkezésre állnak olyan eszközök, amelyek biztosítják a pontos színkalibrációt. Talán már befektettél egy ilyen eszközbe. 

 • Mi a bizonyíték és miért van rá szükség?

  A bizonyíték a nyomtatott dokumentum egyszeri példánya, amelyet szemrevételezés céljából használnak annak biztosítására, hogy a dokumentum elrendezése és színei pontosan megegyezzenek az elvárttal. Bizonyíték készül, mielőtt a dokumentumot elküldenék a végső nyomtatás céljából.
  Általában olyan igazolást állítunk elő, amelyet online formátumban, PDF formátumban vagy nyomtatott papíron küldünk Neked, amit akár üzletünkben megtekinthetsz, vagy eljuttatjuk Neked. Több színű munkák esetén a kimeneti eszközön igazolást készíthetünk, amely megmutatja, hogy a különböző színek hogyan jelennek meg a végterméken.
  A végső bizonyíték jóváhagyása a legjobb biztosíték arra, hogy munkánk minden aspektusa helyes, és hogy minden úgy olvasható és jelenik meg, ahogyan szántad. Hibák előfordulhatnak, és előfordulhatnak is. Mindenki számára előnyös, ha nem a munka befejezése és kézbesítése után, hanem a korrektúra folyamatában akadnak hibák.