Open Category List

Lilliputi borítékok

Az ünnepekre Ragyogó ajándék lehet egy liliputi méretű boríték, azaz a minden normál méretnél apróbb boríték, és benne egy aprócska kézzel írott, személyre szóló levél. Ha eddig még nem láttál volna miniatűr leveleket, akkor ismerd meg Lea-t, Aki a „Világ legkisebb postaszolgáltatását” működteti.

 

 

 

 

 

Ezek a borítékok olyan parányiak, Hogy a tenyerünkben elfér belőle több tucat boríték is. A Fenti képen látszik, Hogy körülbelül Két hüvelykujjkörömnyi nagyságúak.

Ezeket az aprócska borítékokat Lea Saját kezűleg készíti, majd kézzel meg címzi, illetve megírja egy borítékba való miniatűr levelünket helyettünk, amiket a webshopján meg Lehel vásárolni.

 

 

 

Apró leveleket 10,50 dollárért, Apró dobozokat 11 dollárért (+ postaköltség) vásárolhatunk. Ahhoz képest, hogy fórumtémák: Milyen pepecs munka lehet egy ilyet elkészíteni és megcímezni, nagyon olcsó borítéknak számít. Az üzenetünket egy internetes űrlapon keresztül gépelhetjük, rendelhetjük, és a borítékot a postaládánkba, vagy kérésre rögtön a címzettnek kézbesítik.

 

 

 

A mini borítékra mini bélyeg kerül, Amit mi más díszíthetne jobban, mint egy csiga.

 

 

 

 

 

 

 

Lea Még lilliputi postaládát is csinált:

Az alábbi miniatűr borítékokat az

(a MESKA Nemzetközi változata) vásárolhatjuk meg, és régi képregényekből készíti őket az Alkotó, amelyek már annyira tönkrementek, hogy nem lehel restaurálni őket.

 

 

 

 

Ugyancsak AZ Etsy-n Lehel megvásárolni (Magyarországra is kiszállítják) ezeket a miniatűr Hasfelmetsző Jack bizonyítékokat.

 

 

 

 

London leghátborzongatóbb bűntényét 14 Eredeti fényképek és dokumentumok felhasználásával készített pöttöm boríték, levél, rendőri jelentés és poszter idézi fel. Kiváló ajándék lehet egy horrort kedvelő barátainknak, szeretteinknek.

 

 

 

 

Ha pedig magunk szeretnénk Inkább mini borítékot hajtogatni, akkor az alábbi hajtogatási útmutatóból és videóból megtanulhatjuk hogyan kell.

 

knowledgebase