Open Category List

Nyomtatás Pantone színekkel

Soha nem kapsz második esélyt az első benyomás keltésére. Különleges nyomtatású borítékokkal tedd kiemelkedővé levelezésed. A borítéknyomtatás sokkal fontosabb vállalkozásod számára, mint gondolnád. A professzionálisan nyomtatott céges, üzleti borítékokkal megvalósíthatod az első benyomást cégedről, mellyel nagyszerű benyomást kelthetsz, felkeltheted az érdeklődést vállalkozásodról, termékeidről, szolgáltatásodról, és erőteljes benyomást tehetsz egy merész felirattal, mielőtt a borítékod a kukába landoltatnák.

Az egyedi borítékok magával ragadó színes  grafikájukkal, a boríték stílusával  megkülönböztetik  a kommunikációdat a cégeket, irodákat elárasztó levélküldeményektől. Függetlenül attól, hogy kreatív, marketing anyagokat, üzleti megkereséseket,vagy számlákat küldesz, az egyedi borítékok a professzionalizmus és a hitelesség szimbólumát jelentik a cégedről, és jó benyomást keltenek a címzettnél. Megteremtik a lehetőséget bármilyen termékhez vagy szolgáltatáshoz, amelyet eladni kell, vagy az átadni kívánt üzenethez. Az egyedi nyomtatott borítékok egy egyszerű elem, amely nagyszerű benyomást kelthet! Különféle borítékméreteket, valamint különféle szín- és nyomtatási lehetőségeket kínálunk. A kiemelkedő első benyomáshoz a domypress.hu által nyomtatott borítékok segíthetnek hozzá.
Minden színes nyomtatás segít az első benyomás keltésében. Még a színhiány is segít ebben. Vedd fontolóra, a színek hogyan befolyásolhatják üzleti céljaidat, márkád a nyomtatás során.
A legnagyobb választás, amit a nyomdafesték esetében meg kell válaszolnod, hogy spotfestékeket (Pantone Matching System ® ) vagy CMYK Color nyomtatást választod. .
A két nyomtatási rendszer közötti különbség megértése, hogy mikor melyiket válaszd a kulcsa, hogy könnyedén dönthessél.

knowledgebase