K/20 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (370x480) fehér

K/20 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (370x480) fehér

142,88 Ft
Nettó ár: 112,50 Ft
  • 10 vagy több 142,88 Ft
  • 50 vagy több 142,88 Ft
  • 1000 vagy több 142,88 Ft
Cikkszám: 2FVAF200010
Elérhető: Raktáron

OverView

Gondoltad volna, hogy egy egyszerű boríték képes lenne felforgatni a piacot és meghódítani a vásárlók szívét? Valószínűleg nem, de most belecsöppentél egy igazi forradalomba!Sokszor előfordul, hogy egy webáruháznak, kereskedőnek vagy csomag...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

  • Megnevezése K/20
  • Légpárnás boríték színe Fehér
  • Légpárnás boríték anyaga Kraft
  • Záródása szilikonos
  • Belső méret 350x470 mm
  • Külső méret 370x480 mm
  • Db/doboz 50 db

Product Description

Gondoltad volna, hogy egy egyszerű boríték képes lenne felforgatni a piacot és meghódítani a vásárlók szívét? Valószínűleg nem, de most belecsöppentél egy igazi forradalomba!

Sokszor előfordul, hogy egy webáruháznak, kereskedőnek vagy csomagküldőnek különleges, megbízható és stílusos borítékokra van szüksége. Eljött a pillanat, amikor ki kell emelkedned a tömegből.

A piac tele van számtalan borítékfajtával, de melyik a legjobb? Hogyan lehet megkülönböztetni magadat a versenytársaktól?

Mi lenne, ha egy boríték nem csak egy boríték lenne, hanem egy aranybánya a vállalkozásod számára?

Itt van a Fehér Légpárnás Borítékunk. Kiváló minőség, elegancia és praktikum egyben!

Sose becsüld alá egy első benyomás erejét. Tudtad-e, hogy az első benyomásokat gyakran egy borítékon keresztül alakítjuk ki? Ne hagyd, hogy egy átlagos boríték rontson el egy értékes üzleti lehetőséget.

Mi, a Domypress, az eladási szövegírás szakértőiként kínáljuk ezt az ellenállhatatlan ajánlatot. Legyen szó e-kereskedelmi óriásokról, mint az Amazon, eBay vagy Alibaba, vagy kisebb webáruházakról és csomagküldőkről, a Fehér Légpárnás Borítékunk mindig a legjobb választás.

Kiváló minőségű fehér színeivel, és logózott, egyedi nyomtatási lehetőségeivel ez a boríték garantáltan kiemel téged és vállalkozásodat a versenytársak közül.

Az igazi kérdés már csak az: Kész vagy felfedezni ezt az aranybányát?

Lépj velünk a következő szintre, és éld át a Fehér Légpárnás Boríték által nyújtott előnyöket!

Növeld bevételeid, erősítsd brand imázsod, és biztosíts egy felejthetetlen vásárlói élményt minden egyes ügyfelednek. A kiváló minőség és a rendkívüli stílus sosem volt ennyire elérhető. Ne várj tovább, csatlakozz a forradalomhoz MA!

„Ébredj és érezd a változás szellőjét! Az online világ sosem volt még ennyire intenzív és versengő. De mi van, ha egy olyan eszközzel bírnál, amely kiemelt megjelenést garantál minden csomagban, amit kézbesítesz? Üdvözöllek a Domypress világában, ahol a hatékonyság és az esztétika találkozik, és létrehoz egy olyan összehangolt kombinációt, amelyet sosem fogsz elfelejteni!”

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem emelkedik ki a terméked vagy szolgáltatásod a tömegből? A válasz egyszerű: megfelelő csomagolás nélkül elveszhet a sokaságban. Most képzeld el egy borítékot, ami nem csak megvédi a tartalmát, de még stílusos is! Igen, beszélünk a K/20 Fehér Légpárnás Borítékról. Egy boríték, amely tökéletesen illeszkedik minden online kereskedő és csomagküldő álmaiba. De miért állj meg itt? Logóddal és személyre szabott üzeneteddel teheted még egyedibbé!

Miért válaszd a Domypress-t? Mert mi nem csak borítékokat kínálunk. Kínálunk egy élményt. Egy olyan benyomást, amelyet az ügyfelek sosem fognak elfelejteni. És mint tudjuk, az első benyomás a legfontosabb. Miért ne lenne az a legjobb? Ezzel a Fehér Légpárnás Borítékkal, amely egyedülálló védelmet kínál minden általad küldött terméknek, garantáltan lenyűgöződnek ügyfeleid.

Ne hagyd, hogy termékeid és ajánlataid csak úgy elvesszenek a sokaságban. Használd a Domypress borítékjait, és biztosítsd, hogy üzeneted nem csak eléri a célját, de meg is marad. Fokozd az izgalmat, és adj hozzá értéket minden eladáshoz!

Most ébredj fel és kapd meg az esélyt, hogy dominálj az online piacon! A Domypress Fehér Légpárnás Borítékja csak arra vár, hogy felfedezd! Csatlakozz hozzánk most, és légy része ennek az izgalmas utazásnak!

"Lélegezz új életet a csomagolás világába! Képes vagy egy egyszerű borítékba annyi dinamizmust csempészni, hogy az olvasó szívverése lüktetve keresi a kibontás izgalmát? Dobd fel a kínálatodat a Domypress webáruházzal, és engedd, hogy a szavak ereje vezessen a csillagokig!

A K/20 Légpárnás Boríték, mely szinte körbeöleli a tartalmát, egy forradalmian új lehetőséget kínál azoknak, akik a legkiválóbb minőségben szeretnének üzeneteket továbbítani. Első látásra a csillogó, tiszta fehér szín magával ragad. De ne állj meg itt! A buborékos bélés garantálja, hogy minden ajándék, promóciós levél vagy marketinganyag épségben érkezik meg címzetthez.

Személyre szabottan, csak a tiéd! Az egyedi logóval ellátott borítéknyomtatás lehetősége hozzáadja azt a pluszt, ami kiemeli üzletedet a versenytársak közül. Az élénk színválaszték és a precíz nyomtatási technológia gondoskodik róla, hogy a te borítékod legyen a legemlékezetesebb.

Ez a boríték nem csak egy boríték. Egy ígéret. Egy ígéret arra, hogy gondoskodsz az üzeneteidről, az ajándékaidról, az értékeidről. A maximális védelem itt nem csak egy szlogen. A K/20 Légpárnás Boríték úttörő technológiája a biztonságot szolgálja. A hatékony és könnyű kialakítás mellett pedig még a postaköltségeken is spórolhatsz.

Fogd meg a lehetőséget és emelkedj ki a tömegből! Ne hagyd, hogy az üzeneteid egy sima borítékban vesznek el. A Domypress szakértői csapata a rendelkezésedre áll, hogy elképzeléseidet megvalósítsa, és a borítéknyomtatás művészetével magával ragadó csomagolásokat készítsen számodra.

Most itt az idő. Ne hagyd ki ezt az alkalmat! Fújd fel az értékesítésed dinamizmusát a Domypress-szel, és hagyd, hogy a termékeid maguktól repüljenek a polcokról!"

Egy üzenet sokkal több, mint csupán szavak gyűjteménye. Az általunk kínált borítéknyomtatással minden szó, minden jel, minden grafika olyan hangot kap, amely mélyen az emlékek közé vésődik. Képzeld el, amikor az ügyfeleid vagy ismerőseid kézhez veszik azt a légpárnás borítékot, amelyen a logód büszkén díszeleg. Az első benyomás sokszor meghatározó, és mi pontosan ezt kínáljuk: felejthetetlen első benyomást.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó