RAGASZTÓSZALAG

RAGASZTÓSZALAG

HOGY TUDSZ VÁLASZTANI RAGASZTÓ SZALAGJAINKBÓL?


Minden csomagolási feladathoz megfelelő minőségű ragasztószalagot kínálunk. Az árucikk súlyától, felületétől, szállítási módjától, a környezeti feltételektől, a felhasználás területétől függően a csomagolószalag különböző változata ajánlott. Csomagolási feladatodhoz válassz megfelelő ragasztószalagot kínálatunkból. A megfelelő ragasztószalag, csomagolószalag kiválasztása elengedhetetlen a megfelelő csomagzáráshoz, hogy a csomagjaid a postai szállítás során épségben megérkezzenek a címzetthez.

Válassz ragasztószalagjaink széles választékából, akril, hot-melt, solvent, hogy megtaláld a legjobb megoldást! Legyen szó akár túlterhelt kartondobozokról, erős környezetbarát anyagból készült dobozokról, vagy poros hullámkarton dobozokról, hűtőházi felhasználásról.

Legyen szó akár kis dobozokról, akár nagy, nehéz 20-40 kg-os dobozokról, ragasztószalagjaink megoldást nyújtanak.

Raktározásra, szállításra, tárolásra, nemzetközi fuvarokhoz, építőanyagok szállításához, festőknek fóliatakarás rögzítéséhez, legszélsőségesebb hőmérsékleti tartományokhoz, ipari gépi dobozzáráshoz kiváló megoldást nyújtanak az ipar, a kereskedelem, és a szolgáltatás számára.

Grid View:
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)