Ez itt egy reklám sor.

Cygnus Excellence boríték

Cygnus Excellence boríték

CYGNUS EXCELLENCE PRÉMIUM BUSINESS TERMÉKCSALÁD

Prémium boríték gyűjtemény az igazán igényes cégeknek. Válaszd a Cygnus Excellencet, a prémium borítékok zászlóshajóját meghívókhoz, szerződésekhez, a kiemelten fontos üzleti levelezéshez. Céges arculatok kivitelezéséhez elengedhetetlen., Ragyogó fehér prémium minőségű borítékok. A világ legfehérebb borítékaiból álló borítékcsalád FSC minősítéssel., Kiváló záródást biztosító szilikonszalagos HOT-MELT szintetikus gumi ragasztóval. A mai igényes világban szükség van egy borítékra, amely minden céges környezetben megfelelő. A lézer, a digitális, a tintasugaras és az ofszet technológiák használata, és az írás művészetének elfelejtése nélkül ezeken a területeken kiválóan teljesít.

Amit egy Prémium Business borítéknak tudnia kell: 

- hihetetlen fehérség

- exkluzív megjelenés

- a kategória minden méretében egyforma igényes bélésnyomás

- céges arculatok kivitelezéséhez elengedhetetlen

- a Cygnus Excellence ablakos borítékok teljes választéka a számlázó programmal rendelkező ügyfelek mindennapjainak megkönnyítésére.  Nem mindegy, milyen borítékot választasz céged arculatának megjelenítésére, ahogy az sem, milyen levélpapírt: A Prémium kategóriás Cygnus Excellence borítékok kiváló kiegészítői a Special Color levélpapírok, melyeket 100 g. és 120 g.-os változatban ajánljuk a minőségi borítékot választó cégeknek. Hihetetlen fehérség és minőség az igazán egyedi megjelenésért!

- a felülnyomás színe minden méretben egyező, az egyforma papír fehérségnek és bélésnyomásnak köszönhetően

- pontos mérettartás a kifutó grafikák megálmodóinak!

Minden igényt kielégítő Professzionális Boríték Felülnyomás akár a boríték szélét is érintő, több oldalra, fülre kifutó grafikájú borítékok nyomtatása 1+0,  2+0, 4+0,  4+4  C,M,Y,K Color , fotóminőségű nyomással.

Válaszd a minőségi céges levelezéshez.

Vigyázz, el fogsz csábulni. Zöldeknek is kiváló választás.


Grid View:
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)