Ez itt egy reklám sor.

Boríték záródás szerint

Boríték záródás szerint

KERESED A CÉGEDNEK MEGFELELŐ BORÍTÉKOKAT?

Add meg vállalkozásodnak a professzionális megjelenését ezeknek a kiváló minőségű borítékoknak a használatával, hogy a címzett megláthassa, milyen komolyan veszed üzleti tevékenységed. A domypress.hu weboldalon az üzleti borítékok széles választékát kínáljuk, amelyek segítenek a cégednek kitűnni a tömegből. A céges borítékok széles választéka különböző borítékstílussal rendelkezik, hogy minden levelezési igényt kielégítsen. Enyvezett, öntapadós, vagy szilikonos (lehúzócsíkos) záródású borítékot keresel? Nézd meg a domypress a borítékspecialista által kínált összes borítékot, hogy eldöntsd melyik a Te számodra a legmegfelelőbb. Számos záródást, üzleti borítékstílust, színt, borítékméretet kínálunk, hogy segítsen megtalálni a legjobb megoldást, mely előtérbe helyezheti vállalkozásod. A borítékok ugyanolyan fontosak, mint az általuk küldött üzenet. Ezért kínáljuk a legszélesebb körű boríték választékot.


A BORÍTÉKOK ZÁRÓDÁSÁNAK HÁROM TÍPUSA

ENYVEZETT BORÍTÉKOK

AZ ENYVEZETT RAGASZTÁS  (GUMMED)

Az enyvezett borítékok töltésére csomagolására speciális töltőgépeket használnak. A boríték töltőgépek különböző gyártmányai számára az enyvezett borítékok töltéséhez igazított mindkét változatát, mind a belső, mind a külső füles változatát a hibátlan töltéshez igyekszünk igény szerint biztosítani vevőinknek. Az enyvezett borítékok nyomtatását speciális gyorsan száradó festékkel nyomtatjuk, hogy ha akár egy két órán belül töltőgépre kerül, a töltőgép görgői ne húzzanak csíkot a borítékon. A Domypress a Borítékspecialista által forgalmazott enyvezett borítékok a leggyorsabb csomagológépeken is lehetővé teszik a gyors és problémamentes töltést. Kézzel is könnyedén zárhatod az enyvezett borítékokat. Az enyvezett nedves ragasztást nedvesítéssel aktiválják, ami azt jelenti, hogy a boríték fülén levő ragasztóréteg megnedvesítésével a boríték gyorsan és könnyedén zárható. Az ilyen enyvezett típusu ragasztóval rendelkező borítékok megfelelő tárolás esetén gyakorlatilag korlátlan ideig felhasználhatóak. 


ÖNTAPADÓS BORÍTÉKOK

ÖNTAPADÓS ZÁRÓDÁS  (SELF SEAL ENVELOPES)

Az öntapadós záródású borítékok ragasztó rétege a latex. A latex ragasztó két ragasztható felületen van az egymásra hajtható borítékfülön. A záródást mindkét szárny, fül egymásra hajtásával érheted el. Ezért az öntapadós boríték kézi zárása könnyű és egyszerű. Az öntapadós boríték felhasználhatósági ideje tartóssága - a tárolástól függően kb egy évre korlátozódik. Csak ovatosan vásároljad, hogy időben fel tudd használni.


SZILIKONOS BORÍTÉKOK

BORÍTÉKOK SZILIKONCSÍKOS ZÁRÓDÁSA (PEEL& SEAL ENVELOPES)

Szilikonos borítékok zárása a szilikon szalaggal úgy történik, hogy eltávolítod a ragasztót takaró szilikonszalagot, és ráhajtod, rásimítod a boríték fülét a boríték testére, hogy azonnali kötés jöjjön létre, és már kész is, szorosan záródik. Gyors, megbízható, tiszta, praktikus és kényelmes. Ennek a záródásnak az előnye a nedves, vagy az öntapadó záráshoz képest, a borítékok jól tárolhatóak, kiválóan nyomtathatóak mind digitális, tintasugaras, mind ofszet technológiával. Az enyvezett, öntapadós és szilikonos záródású borítékok nyomtatását speciális borítéknyomó célgépeinkkel végezzük 1+0, 2+0, 4+0, 4+4  C, M, Y, K Color színnel, fotó minőségben. Nem számít milyen kicsi, vagy nagy a megrendelésed. A száz darab felülnyomott borítéktól az akár milliós tételekig.  Boríték nyomtatási elképzeléseidnek csak a gondolataid szabnak határt. Ha segítségre van szükséged a tökéletes boríték megtalálásához, ne habozzál hívni minket a 061 265 0692 telefonszámon, vagy írjál a domypress@domypress.hu emailcímre.Grid View:
Tételek: 1 - 15 / 33 (3 oldal)