Doboz

Doboz

DOBOZ

ÖNZÁRÓ FEDELES HULLÁMKARTON DOBOZ  KARTONDOBOZ

Hullámkartonból készült kartondobozok szinte minden szálltási módszerhez alkalmasak.

A dobozok széles választéka található mint moduláris dobozok, raklap dobozok, teleszkópos dobozok, könyv dobozok, archvum dobozok, italis dobozok, fedeles dobozok.

Könnyű áruk esetében az egyfalu dobozok, közepes és nehéz áruk esetén a két vagy háromfalu dobozok a kedvezőek. Legyen egy egyszerű doboz, vagy nehéz többfalu doboz, a cél, hogy megvédje az érzékeny termékeket  a sokktól a hosszú vevő felé vezető úton.

Önzáró fedeles hullámkarton dobozunk könnyen és gyorsan összehajtható kész dobozzá.

Fedeles dobozunk stabil és ütésálló szerkezetú. Ideális szállitáshoz. Könnyen lezárható egy kis darab ragasztószalaggal. A hullámkarton környezetbarát, és újrahasznositható anyag.

Fedeles hullámkarton dobozunk súlya szempontjából rendkivül erős csomagolóanyag. Tároláskor nem foglal sok helyet.

Fedeles dobozunk magas halmozási szilárdsága gazdaságos. Rendkvüli erejét személyesen is kipróbáltuk. Üresen, termék nélkül mit tud kezdeni egy 90 kilós versenyzővel. Készitettünk is pár fotót róla.

Ha jelenleg még nincs szükséged karton dobozokra, akkor is érdemes  beszerezned párat, hogy amikor szükséged lesz rá azonnal használhasd, az árról nem is beszélve.

Nagy teherbirású fedeles hullámkarton dobozokat biztosítunk online kereskedelemhez, tároláshoz, mozgatáshoz vagy szállításhoz.

Próbáld ki minőségi fedeles hullámkarton dobozunkat

Grid View:
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)