H/18 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (290x370) fehér - Mennyiségi kedvezmény>>

H/18 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (290x370) fehér - Mennyiségi kedvezmény>>

96,27 Ft
Nettó ár: 75,80 Ft
 • 100 vagy több 96,27 Ft
 • 200 vagy több 90,55 Ft
 • 300 vagy több 90,55 Ft
 • 400 vagy több 90,55 Ft
 • 500 vagy több 88,52 Ft
 • 600 vagy több 88,52 Ft
 • 700 vagy több 88,52 Ft
 • 800 vagy több 88,52 Ft
 • 900 vagy több 88,52 Ft
 • 1000 vagy több 86,74 Ft
 • 2000 vagy több 86,74 Ft
 • 3000 vagy több 84,71 Ft
Cikkszám: 2FVAF200008
Elérhető: Raktáron

OverView

Te, aki most olvasod ezt az üzenetet! Gondoltál már arra, hogy a tökéletes csomagolás mennyire fontos az üzletben? Minden pillanat, amikor egy ügyfél a kezében tartja a termékedet, egy lehetőség számodra. Egy lehetőség arra, hogy kitűnj a tömegből...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Megnevezése H/18
 • Légpárnás boríték színe Fehér
 • Légpárnás boríték anyaga Kraft
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 270x360 mm
 • Külső méret 290x370 mm
 • Db/doboz 100 db

Product Description

Te, aki most olvasod ezt az üzenetet! Gondoltál már arra, hogy a tökéletes csomagolás mennyire fontos az üzletben? Minden pillanat, amikor egy ügyfél a kezében tartja a termékedet, egy lehetőség számodra. Egy lehetőség arra, hogy kitűnj a tömegből, és egy mély, tartós benyomást tegyél!

Az élet tele van váratlan helyzetekkel. Olyan problémákkal találkozunk, amelyekre megoldást keresünk. Mi van, ha a csomagolás során felmerülő problémádra már van megoldásunk? Olyan üzenetet alkottunk számodra, amely nem csak tájékoztat, hanem meggyőz és inspirál is.

Az első benyomás meghatározó. Gondolj bele: Hányszor döntöttél úgy, hogy egy terméket csak azért nem vettél meg, mert a csomagolása nem tetszett? A Fehér Légpárnás Boríték ezen változtat. Egyedi, professzionális és kiváló minőségű - ez a mi válaszunk a csomagolás kihívásaira. Egy boríték, amely védi a termékedet, és ugyanakkor eleganciával is bír.

Az Amazon, eBay, Alibaba és más e-kereskedelmi óriások már rájöttek erre. Most itt az időd, hogy Te is felfedezd a Fehér Légpárnás Boríték nyújtotta előnyöket. Ne hagyd, hogy a konkurencia lekörözzön! Légy te az, aki a legjobbat adja ügyfeleinek.

Emeld ki céged a többi közül! Legyél te az, akitől mindenki a legjobb minőségű borítékot szeretné beszerezni. Az emlékezetes benyomásokért és a kitűnő visszajelzésekért válaszd a Fehér Légpárnás Borítékot!

Ne várj tovább! Fedezd fel, milyen lehetőségeket kínál számodra a tökéletes csomagolás. Egy kattintás, és a piac legjobb árait élvezheted! Fokozd az izgalmakat, és tedd az üzleti élményt még értékesebbé ügyfeleid számára!

Szárnyalj az üzleti siker felé! 

Amikor a Domypress webáruházból választasz, nem csak egy egyszerű borítékot kapsz, hanem egy eszközt, amely emelkedésed szimbóluma lehet. Az általad választott fehér H/18 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték vagy Légpárnás Tasak nem csak csomagolás, hanem üzenet is. Egy üzenet arról, hogy gondoskodsz az ügyfeleidről, és csak a legjobbat adod nekik.

Egyedülálló Design: Elegáns, lenyűgöző fehérségével és kiváló minőségű kraft kivitelezésével garantáltan kitűnsz a tömegből.

Személyreszabhatóság: Kínálj emlékezetes pillanatokat ügyfeleidnek a saját logóddal vagy egyedi nyomtatással a borítékon!

Maximális Védelem: A három oldalt erős laminált hegesztéssel készült borítékok és a különleges uszonyok biztosítják, hogy minden küldeményed sértetlenül érkezzen meg.

Hatékonyság minden mennyiségben: A borítékok tökéletesek marketing kampányokhoz, promóciós levelekhez vagy céges ajándékokhoz. Ráadásul, gazdaságosan postázhatók!

Célozz magasra! Ne elégedj meg az átlagos megoldásokkal. Válaszd a Domypresst, és vedd kezedbe üzleted sorsát. Készíts egy nyomtatási tervet velünk, amely valóban kiemelkedik és megragadja olvasóid figyelmét.

Az életben vannak olyan pillanatok, amikor minden egyes részlet számít. Amikor a megszokottól való elrugaszkodás és az újítás a kulcs. Gondolj a leveleidre és csomagjaidra, amelyek nap mint nap útra kelnek. Szeretnéd, ha azok is olyan egyediek lennének, mint a benne rejlő üzenet?

Most elképzelheted azt, amikor egy ügyfél vagy partner a kezébe vesz egy borítékot, amely nem csupán egy hétköznapi boríték, hanem egy műalkotás, amely azonnal magával ragad. Olyan, amelynek minden egyes vonala, színe és logója azt sugallja: "Ez valami különleges!"

Nálunk, a Légpárnás Boríték Nyomtatás specialistáinál pontosan ezt kínáljuk. Nem csupán egy borítékot, hanem egy élményt, egy történetet. Olyan borítéknyomtatási megoldást, amelynek csak a képzeleted szab határt. Együtt alkothatunk olyan design-t, amely nem csupán kiemelkedik, hanem egyenesen az égig emelkedik, és minden másnál ragyogóbban tündököl a tömegből.

Csatlakozz hozzánk ebben az utazásban, és tedd a kommunikációd minden elemét felejthetetlenné! Hidd el, a különbség nem csak látható, hanem érezhető is lesz.

A csillogó grafika, amely a Logós Borítékainkra kerül, nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem a márkája erejét is sugározza. Mint egy fénytörő prizma, úgy tükrözi vállalkozása értékeit és elkötelezettségét az elsőrangúság iránt. Egyedi Légpárnás Tasakjaink és Buborékos Borítékaink a funkció és a forma tökéletes összhangját képviselik, melyekkel az adrenalin garantáltan pezsegni fog vénáiban.

Amikor a Domypress webáruház fehér színű, légpárnás borítékjait választod, nem csupán egy terméket kapsz, hanem egy ígéretet is – az ígéretet, hogy üzeneted kiemelkedik, akár egy fénylő csillag az éjszakai égbolton. A buborékos boríték nyomtatásunk nem csak hogy megvédi a tartalmat, de a szemkápráztató design-nal üzenetednek súlyt és jelentőséget ad. Légpárnás tasakjaink nem csupán tárgyak, hanem a gondoskodás és figyelem jelei, amelyekkel csomagjaidat körbeveszed. A logózott borítékainkkal pedig már maga a külső is üzen, hirdet, és vall a belső értékekről. Engedd, hogy a Domypress segítsen a márkaépítésben, és hozz létre velünk olyan csomagolást, ami nem csak az adrenalin szintjét emeli a vénákban, hanem az üzleti siker csúcsára is repít!

Amikor a Domypress webáruházról és annak lenyűgöző termékválasztékáról van szó, minden szó úgy csillog, mint a legfinomabb arany és minden mondat olyan lebilincselő, mintha egy mesterművet festene az olvasó képzeletének vásznára. Fehér színű légpárnás borítékjaink, melyekre logós grafikákat nyomtatunk, nem csupán tárgyak – ők inspiráció forrásai. Egyedi, személyre szabott megoldásainkkal, amik a buborékos boríték reklám grafika nyomtatásával kezdődnek és az egyedi légpárnás tasakok nyomtatásával folytatódnak, ügyfeleink üzenetei és márkájuk fénye oly erősen fog ragyogni, hogy képesek lesznek magukkal ragadni a piacot. Ne hagyja, hogy az adrenalin csak az Ön vénáiban pezsegjen – hagyja, hogy ügyfelei is érezzék az izgalmat, amikor kezükbe veszik a Domypress által gyártott, prémium minőségű borítékjaikat. Emeljük együtt az izgalmakat a csúcsra, és hozzuk el a piaci sikerek maximumát!


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó