G/17 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (250x350) aranybarna/barna - Mennyiségi kedvezmény>>

G/17 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (250x350) aranybarna/barna - Mennyiségi kedvezmény>>

82,68 Ft
Nettó ár: 65,10 Ft
 • 100 vagy több 82,68 Ft
 • 200 vagy több 77,72 Ft
 • 300 vagy több 77,72 Ft
 • 400 vagy több 77,72 Ft
 • 500 vagy több 76,07 Ft
 • 600 vagy több 76,07 Ft
 • 700 vagy több 76,07 Ft
 • 800 vagy több 76,07 Ft
 • 900 vagy több 76,07 Ft
 • 1000 vagy több 74,42 Ft
 • 2000 vagy több 74,42 Ft
 • 3000 vagy több 72,77 Ft
Cikkszám: 2FVAF200407
Elérhető: Raktáron

OverView

A csillagok közötti utazás az üzleti világban olyan, mint a csomagküldés a Domypress-szel. Gondolj ránk, mint az űrhajósokra a boríték világában! Az e-kereskedelem hatalmasra nőtt. Az online vásárlók sokasága nap mint nap várja a csoma...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Megnevezése G/17
 • Légpárnás boríték színe Barna/aranybarna
 • Légpárnás boríték anyaga Kraft
 • Db/doboz 100 db
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 230x340 mm
 • Külső méret 250x350 mm

Product Description

A csillagok közötti utazás az üzleti világban olyan, mint a csomagküldés a Domypress-szel. Gondolj ránk, mint az űrhajósokra a boríték világában! 

Az e-kereskedelem hatalmasra nőtt. Az online vásárlók sokasága nap mint nap várja a csomagokat, amelyekben a legújabb kincseik rejlenek.

Ahhoz, hogy a termékek biztonságosan megérkezzenek, megfelelő csomagolásra van szükség. A rossz boríték katasztrofális lehet.

Mi lenne, ha van egy boríték, ami nem csak megvédi a terméked, de még elegáns is?

Domypress bemutatja a G/17 Légpárnás Borítékot, melynek lenyűgöző aranybarna színe és páratlan minősége garantálja, hogy kiemelkedj a tömegből!

Tudjuk, mennyire fontos az első benyomás. El tudod képzelni, hogy a vevőd első gondolata az legyen, hogy "Wow, ez elegáns!"?

A többi boríték gyakran nem kínál megfelelő védelmet és nem is néz ki jól.

Gondolj bele, ahogy a vevőd szeme felcsillan, amikor meglátja ezt az elegáns, aranybarna borítékot a postaládájában.

Egy nap egy vállalkozó úgy döntött, hogy nem elégszik meg az átlagos borítékokkal. Ő a Domypresshez fordult.

"Miután áttértünk a Domypress G/17 Légpárnás Borítékokra, az ügyfeleink visszajelzései sokkal pozitívabbak lettek. Még az eladásaink is nőttek!" - Anna, e-kereskedelmi vállalkozó.

Kínáljunk olyan borítékot, ami nem csak védi a terméked, de stílusos is.

"Soha nem gondoltam volna, hogy egy boríték ennyire növelheti az üzletemet!" - Péter, webáruház tulajdonos.

Sok boríték gyártó nem tudja garantálni a minőséget. Mi azonban büszkék vagyunk rá, hogy a G/17 Légpárnás Borítékunk kiváló védelmet és eleganciát kínál egyszerre.

Ne hagyd, hogy a csomagolás legyen az üzleti utazásod gyenge pontja. Válassz minket és ragyogj a csillagok között!

Csatlakozz hozzánk ezen az izgalmas utazáson a csillagok között, ahol a szavak olyan dinamizmussal robbannak, hogy az olvasó szívében kisugárzik az élmény! 

Te vagy az alkotója az üzeneteknek, mi pedig a megbízható közvetítője vagyunk! Megkínálunk a lehetőséggel, hogy az egyedi üzeneteid még vonzóbbá váljanak a lenyűgöző barna színű, G/17-es Légpárnás Borítékainkkal.

Elbűvölő barna árnyalatunkkal kitűnhetsz a mezőnyből! Nem csak a szemet gyönyörködtetik, de az üzleti kommunikációd is egy új szintre lép.

Kívánságod szerint testreszabhatod, legyen szó egyedi logóról, vagy céges üzenetről. Az eredmény? Olyan boríték, amely nem csak védi a tartalmát, hanem a brandje is emlékezetes marad.

Maximális védelem, minimális költségekkel: a termékeid biztonságban vannak ezekkel a borítékokkal, melyek ellenállnak a szúrásnak és a repedésnek, és segítenek elnyelni az ütéseket szállítás közben.

Legyél az, aki kiemelkedik! Szerezd meg most a barna párnázott borítékokat, amelyek egyedülálló légzsákréteggel és erőteljes buboréktechnológiával védenek, plusz az extra uszonyok, amelyek még erősebbé teszik.

Képzeld el, hogy a üzeneteid ilyen borítékokban landolnak az ügyfeleid asztalán. Az üzeneted nem csak eléri a célpontját, hanem mély nyomot hagy.

Amikor borítéknyomtatásról van szó, ne elégedj meg a középszerűséggel. Mi, mint a terület elismert specialistái és szakértői, azt ígérjük, hogy a mi kezünk munkája nem csak egy boríték lesz. Kínálatunkban a legkifinomultabb logós és légpárnás borítéknyomtatási technikákat találod. Ne hagyd, hogy az elképzeléseid a hétköznapi keretek közé szoruljanak! Válassz minket, és együtt teremtünk olyan légpárnás borítékot, ami nem csak egy levéltáskában landol, hanem az emberek emlékezetében is maradandó benyomást hagy.

Tárd ki szárnyaidat a kreativitás és a minőség birodalmában a Domypress webáruházzal! Ahol a Fehér színű Légpárnás Boríték nem csak egy termék, hanem a védelmed záloga az érzékeny küldeményeid számára. Engedd, hogy a Buborékos Boríték Reklám grafika Nyomtatásunkkal hirdesd márkádat, mint a hajnal első fényeit. Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomtatásunkkal pedig olyan egyedi megjelenést biztosíthatsz, ami felülmúl minden várakozást. Legyen szó Boríték gyártásról, Reklám borítékról vagy Logós Boríték nyomtatásról, nálunk a kiválóság és az innováció nem ismer határokat. Merülj el a csillogásban, melyet termékeink sugároznak, és hagyd, hogy a lebilincselő design és a páratlan minőség magával ragadjon. Emeld a márkádat az izgalmak csúcsára, és érezd, ahogy az adrenalin pezseg a vénáidban, miközben a siker felé szárnyalsz velünk. Domypress – ahol a borítékok életre kelnek.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó