D/14, DVD Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (200x275) fehér - Mennyiségi kedvezmény

D/14, DVD Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (200x275) fehér - Mennyiségi kedvezmény

54,10 Ft
Nettó ár: 42,60 Ft
 • 100 vagy több 54,10 Ft
 • 200 vagy több 50,17 Ft
 • 300 vagy több 50,17 Ft
 • 400 vagy több 50,17 Ft
 • 500 vagy több 49,78 Ft
 • 600 vagy több 49,78 Ft
 • 700 vagy több 49,78 Ft
 • 800 vagy több 49,78 Ft
 • 900 vagy több 49,78 Ft
 • 1000 vagy több 48,70 Ft
 • 2000 vagy több 48,70 Ft
 • 3000 vagy több 47,63 Ft
Cikkszám: 2FVAF200004
Elérhető: Raktáron

OverView

Napjainkban az e-kereskedelem rohamosan nő, és az emberek milliói rendelnek termékeket online. Az eladók és a vásárlók egyaránt azt szeretnék, ha az áruk biztonságban és sérülésmentesen érkezne meg a célállomásra. Ebben a hatalmas piaci forgatagba...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Megnevezése D/14
 • Légpárnás boríték színe Fehér
 • Légpárnás boríték anyaga Kraft
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 180x265 mm
 • Külső méret 200x275 mm
 • Db/doboz 100 db

Product Description

Napjainkban az e-kereskedelem rohamosan nő, és az emberek milliói rendelnek termékeket online. Az eladók és a vásárlók egyaránt azt szeretnék, ha az áruk biztonságban és sérülésmentesen érkezne meg a célállomásra. Ebben a hatalmas piaci forgatagban, hogyan emelkedhet ki a tömegből?

A hagyományos borítékok nem nyújtanak elegendő védelmet a sérülésekkel szemben, és gyakran megsérülnek a szállítás során. Mi lenne, ha lenne egy olyan boríték, amely nem csak stílusos, hanem maximális védelmet is nyújt a terméknek?

Hogyan biztosíthatjuk, hogy ügyfeleink termékei mindig tökéletes állapotban érkezzenek meg, miközben még a márkánk is kiemelkedik?

A válasz egyszerű: a Domypress Fehér Légpárnás Boríték! Ez az innovatív boríték nem csak azért kiváló, mert kiváló minőségű anyagokból készül, hanem mert a beépített légpárnás technológia extra védelmet nyújt a tartalomnak.

A rendelések sérülése miatt elveszített vásárlók és a visszaküldések növelik a költségeket.

Gondolj csak bele, mennyi időt és energiát veszíthetsz el, ha egy sérült terméket kell visszaküldened vagy cserélned!

Egy nap, egy vásárlónk, Anna, egy nagyon értékes tárgyat küldött a Domypress Fehér Légpárnás Borítékban. Amikor a címzett megkapta, az áru tökéletes állapotban volt, mintha éppen most vette volna le a polcról.

Anna ügyfele annyira elégedett volt, hogy azonnal több borítékot rendelt tőlünk és ajánlott minket másoknak is.

A Domypress Fehér Légpárnás Boríték a tökéletes választás minden eladó számára. Megbízható, stílusos és versenyképes áron kínált!

Emeld ki márkád értékeit ezzel a kiváló borítékkal! Légy az első benyomás mestere és hozd létre az ügyfelekkel azt a kapcsolatot, amely hosszú távú lojalitást és bizalmat épít fel!

Fedezd fel a kivételes minőséget, melyet a Domypress hoz eléd!

Te is érzed az izgalmat, amikor egy csomag érkezik hozzád? Most növeld ezt az élményt még tovább, és győződj meg róla, hogy a csomagod a legbiztonságosabb és legstílusosabb módon érkezik meg ügyfeleidhez.

Mit kínálunk?

Gyönyörű fehér borítékok – Az elegáns és letisztult design tökéletesen illik mindennapi és üzleti használatra egyaránt.

Egyedi nyomtatás – Kérheted saját logóddal, hogy a csomagod már messziről felismerhető legyen.

Maximális védelem – A légpárnás borítékok erőteljes buboréktechnológiával és három oldali uszonnyal gondoskodnak arról, hogy a benne lévő tárgyak sértetlenül érkezzenek meg.

Miért válaszd a Domypress-t? 

Mert a minőség itt nem csak egy ígéret. A D/14, DVD Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és Légpárnás Tasak maximális védelmet kínál a minimális postaköltség mellett. Ráadásul a könnyű és szúrásálló buborékos bélés garantálja, hogy minden, amit postázol, kifogástalan állapotban érkezik meg.

Legyél te is részese ennek az élménynek! Válaszd a Domypress-t, és emelkedj ki a konkurenciából. Érezd azt a bizsergést, amikor tudod, hogy ügyfeleid a legjobbat kapják tőled.

Merülj el a csillagfényben, ahol a szavaknak súlya és erőteljes energiája van! Ahol egy mondat megmozgathat egy egész világot és egy szó szívbe markolhat. Képzeld el, hogy a kezedben van az a varázslat, mely képes a legegyszerűbb borítékot is művészetté alakítani.

A Légpárnás Boríték Nyomtatás nem csupán egy egyszerű nyomdai folyamat számunkra. Ez az a terület, ahol a precizitás és a kreativitás találkozik, ahol a logók és a színek harmonikus összhangban keltik életre ügyfeleink álmait. Mi, specialisták és szakértők, nem csupán a legjobbat nyújtjuk ezen a területen, hanem a legkiválóbbat. Ne hagyd, hogy a képzeleted korlátok közé szorítsa álmaidat! Dolgozz velünk, és alkoss egy olyan Légpárnás Borítékot, ami nem csupán egy egyszerű tárgy a többi között, hanem egy kiemelkedő remekmű, amely visszatükrözi vállalkozásod egyediségét és minőségét.

A Domypress-nél a boríték gyártás művészet – ahol a reklám boríték nem csak egy termék, hanem egy marketingeszköz, ami erősíti márkád jelenlétét a piacon. Állj velünk szószólóba, és hozd létre azt a fehér légpárnás borítékot, amely valóban kiemelkedik, és amelynek minden kinyomtatott pixelje az innováció és a megbízhatóság záloga.

Domypress kínálatában egyedi, személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésére, hogy minden egyes csomagja olyan különleges legyen, mint maga az üzenet, amit hordoz. Egy fehér légpárnás boríték a mi kezünkben nem csak egy tárgy – hanem egy ígéret, hogy üzenete biztonságban és stílusban érkezik meg céljához. A mézédes varázs, amit borítékaink képviselnek, garantálja, hogy a címzett szívverése felgyorsuljon, amint kézbe veszi őket. Engedje, hogy szolgáltatásainkkal az adrenalin pezsegjen Önben és ügyfeleiben egyaránt, miközben a Domypress borítékokkal új magasságokba emelkedik.

Válaszd a Domypress webáruházat, ahol a fehér légpárnás boríték nem csak csomag, hanem egy fényűző vászon, melyre a vállalatod logóját nyomtatjuk. A buborékos borítékok és légpárnás tasakok nyomtatása nálunk nem csak egy folyamat, hanem az a pillanat, amikor a márkád fénye kisüt a tömegből. Szakértő kezeink között minden légpárnás boríték egy varázslatos történet első fejezete lesz. Engedd, hogy a logós boríték nyomtatásunkkal ne csak a figyelmet ragadjuk meg, hanem a lélegzetet is elállítsuk. Izgalmat és adrenalint pumpálunk minden nyomatba, hogy ügyfeleid a csomag kézhezvételétől kezdve az utolsó milliméterig az izgalom hullámán szörfözzenek. Emelkedjünk együtt a csúcsra a Domypress-szel!

A reklám borítékok és a logós borítékok nyomtatása során nem ismerünk kompromisszumot. Minden egyes darabban a precizitás és a kifinomultság egyesül, hogy vállalkozásod üzenete a csúcsra emelkedhessen. A borítékgyártás nálunk nem csak nyomtatási folyamat, hanem az az ígéret, hogy minden egyes boríték, amit nyomtatunk, a kreativitás és a minőség jegyében készül, így garantálva, hogy az üzeneted a legjobb kézben van.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó