A/11 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (120x175) aranybarna/barna

A/11 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Tasak (120x175) aranybarna/barna

20,32 Ft
Nettó ár: 16,00 Ft
  • 10 vagy több 20,32 Ft
Cikkszám: 2FVAF200021
Elérhető: Raktáron

OverView

Van-e benned annyi erő, hogy a csomagolás világában az élen járj? Akarod, hogy üzleted ne csak egy webáruház legyen, hanem egy élmény? Legyen a választásod az A/11 Barna Légpárnás Boríték!Sokan küzdenek a tökéletes csomagolás megtalálásával...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

  • Megnevezése A/11
  • Légpárnás boríték színe Barna/aranybarna
  • Légpárnás boríték anyaga Kraft
  • Záródása szilikonos
  • Belső méret 100x165 mm
  • Külső méret 120x175 mm
  • Db/doboz 200 db

Product Description

Van-e benned annyi erő, hogy a csomagolás világában az élen járj? Akarod, hogy üzleted ne csak egy webáruház legyen, hanem egy élmény? Legyen a választásod az A/11 Barna Légpárnás Boríték!

Sokan küzdenek a tökéletes csomagolás megtalálásával. A Domypress oldalán viszont a megoldásra találsz! Vállalkozásunk nem csak egy egyszerű borítékot kínál. Az A/11 Légpárnás Boríték egy új szintje a csomagolásnak. Használja fel ezt a titkos fegyvert, és emelje ki magát a többiektől!

Nézzük meg a helyzetet: A mai versenyző piacon az ügyfelek elvárják, hogy gyorsan és sértetlenül kapják meg rendelésüket. Itt jön be a képbe a Barna Légpárnás Boríték. Ezzel a borítékkal nem csak hogy kiemelkedik a tömegből, de biztosítja, hogy az ügyfelei elégedettek legyenek. Az ellenállhatatlan és magas minőségű borítékunknak köszönhetően csomagjaik épségben érkeznek meg céljukhoz.

Mi a probléma? A hagyományos csomagolás nem nyújtja azt a védelmet, amire szükség van. Ne hagyja, hogy ez a helyzet Önt is érintse!

A Barna Légpárnás Boríték a tökéletes megoldás. Az erős, de könnyű kialakításnak és a magas színvonalú nyomtatásnak köszönhetően ez a boríték ideális választás minden vállalkozás számára.

Legyen Ön is részese ennek a forradalmi változásnak! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Változtasson most, és tegye egyedivé üzletét a Domypress-szal! A legjobb értékesítési technikákkal és a legfrissebb trendekkel állunk rendelkezésedre. Emelje üzletét a következő szintre és tegyen róla, hogy az első benyomás valóban számítson!

Ne várjon tovább! Emelje ki magát a tömegből és adjon hozzá értéket üzletéhez a Domypress segítségével!

Elbűvölő barna árnyalatok, csak Neked!

Képzeld el, ahogy a barna légpárnás tasakok egyedi céglogóval kerülnek elő! Egy szín, mely nem csak a szemet kápráztatja el, hanem üzleti és személyes használatra is tökéletes.

Fedezd fel a határtalan lehetőségeket! Üzeneteid egy kis kreativitással még értékesebbé válnak.

Mint a borítéknyomtatás specialistái, a legjobbat kínáljuk. A te elképzeléseid a határ, de mi segítünk ezt a határt átlépni!

A barna borítékok, amelyek maximális védelmet nyújtanak a minimális postaköltség mellett, a marketing kampányok titkos fegyverei. Promóciós levelek, ajándékok... minden alkalomhoz tökéletesek!

Megbízható védelem

Kifogástalan állapotban érkező termékek? Erős laminálással, uszonnyal és egyedülálló légzsák technológiával gondoskodunk róla.

Tedd a szavaidat élménnyé!

Merítsd az olvasót az izgalmak mélyére, ahol minden mondat egy újabb kaland.

Ó, légy részese egy csillagok közötti utazásnak, ahol a szavak magukkal ragadó erejével a végtelenbe röpítenek! Érezd, ahogy az izgalmak végigfutnak a testeden, és a mondataid szinte szívverésed ritmusában dobbannak!

Merülj el a lehetőségek birodalmában és engedd, hogy a kreativitásodnak ne legyenek határai. Képzeld el azt a pillanatot, amikor a boríték a kezedbe kerül, és a rajta lévő logó, melyet mi készítettünk, azonnal elvarázsol! A minőség, a precizitás és a kreativitás ötvözete az, amit kínálunk - egy olyan légpárnás borítéknyomtatást, ami nem csak a tömegből emelkedik ki, hanem az égen is fénylik, mint a legfényesebb csillag!


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó