I/19 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (320x455) aranybarna/barna

I/19 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (320x455) aranybarna/barna

118,62 Ft
Nettó ár: 93,40 Ft
  • 10 vagy több 118,62 Ft
  • 50 vagy több 118,62 Ft
  • 1000 vagy több 118,62 Ft
Cikkszám: 2FVAF200409
Elérhető: Raktáron

OverView

Gondoltátok volna, hogy egy egyszerű Barna Légpárnás Boríték milyen hatással lehet az üzleti eredményeitekre? Engedjétek meg, hogy elkápráztassalak benneteket!Napjaink online piacán minden apró részlet számít. A vásárlói élmény már nem csak...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

  • Megnevezése I/19
  • Légpárnás boríték színe Barna/aranybarna
  • Légpárnás boríték anyaga Kraft
  • Záródása szilikonos
  • Belső méret 300x445 mm
  • Külső méret 320x455 mm
  • Db/doboz 50 db

Product Description

Gondoltátok volna, hogy egy egyszerű Barna Légpárnás Boríték milyen hatással lehet az üzleti eredményeitekre? Engedjétek meg, hogy elkápráztassalak benneteket!

Napjaink online piacán minden apró részlet számít. A vásárlói élmény már nem csak a weboldaladon vagy az áruházadban kezdődik, hanem abban a pillanatban is, amikor a csomag megérkezik a vevőhöz.

A szokványos csomagolások könnyen elvesznek a tömegben. A kézbesített termék csak egy a sok közül, és nincs benne semmi különleges.

Mit tehetsz, hogy kiemelkedj a konkurenciából, és maradandó benyomást gyakorolj az ügyfeleidre?

A válasz egyszerű: Barna Légpárnás Borítékunk! Egy eszköz, ami egyedülálló védelmet nyújt a termékeidnek és emellett stílusos is. Az aranybarna/barna árnyalat nem csak elegáns, de az esetleges kisebb sérüléseket is kevésbé láttatja. A borítéknyomtatás és a logózás lehetőségeivel pedig az üzleti identitásodat is erősítheted.

Képzeljétek el a vásárló arcán az örömöt, amikor a csomagja nem csak időben, de sérülésmentesen is megérkezik. Hozzáadva az azonnal felismerhető logódat vagy üzenetedet a borítékra, garantáltan emlékezni fognak rád!

Volt egyszer egy webáruház, ami pont ugyanazokat az árukat kínálta, mint a többi. Aztán egy nap úgy döntöttek, hogy az I/19 Barna Légpárnás Borítékot választják. Az eredmény? A vevői visszajelzések sorra érkeztek az elegáns csomagolásról, és az üzlet virágzott!

Ha te is szeretnéd megtapasztalni, milyen az, amikor a vásárlók az első benyomás alapján is elismeréssel beszélnek rólad, lépj velünk kapcsolatba! A régi mondás szerint soha nem kapsz második esélyt az első benyomás keltésére. Ne kockáztass, válassz minket!

Nézd meg kínálatunkat most, és tapasztald meg a különbséget! Légy a változás motorja és emelj ki a tömegből. Velünk nyerő pozícióban vagy!

Veled együtt röpüljön az olvasó a csúcsminőségű I/19 Barna Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték és Légpárnás Tasak csodájához. Képzeld el: saját céglogóddal ellátott borítékok, melyek minden levelezési pillanatot különlegessé tesznek!

Elbűvölő színválasztékkal és egyedi nyomtatási lehetőséggel - ne csak küldj, hanem közvetíts üzenetet. A lenyűgöző barna szín nem csak a stílusodat tükrözi, de professzionalizmusodat is.

Hozz létre velünk olyan borítékot, amely nem csak tárgy, hanem élmény. Legyen az egy marketing kampány, egy ajánlat vagy egy köszönetnyilvánítás, mindenképpen kiemelkedő lesz!

Robusztus védelem, elegáns kivitel. A Barna párnázott borítékokkal a termékeid biztonságban vannak, és a tökéletes állapotban érkeznek meg a címzetthez.

Emlékezetesek lesznek a pillanatok, melyeket ezekkel a borítékokkal kínálsz ügyfeleidnek. Ne csak a terméked, hanem az általad nyújtott élmény legyen a konkurencia előtt.

Válaszd a Domypress-t, és emelkedj ki a tömegből! Ne csak légy jelen a piacon, hanem uralkodj rajta!

Képzeld el egy csillagos éjszakát, ahol az égen csillogó csillagok között egy ragyogóan világító üzenet bukkan fel. Ez az üzenet nem más, mint a te egyedi, lélegzetelállítóan gyönyörű borítékod, mely a mi mesterségünk gyümölcse. A lélegzetünk eláll, ahogy ezt a művészi alkotást szemléljük, és tudjuk, hogy bárki, aki meglátja, hasonlóan fog érezni.

Bízz meg bennünk, és a Légpárnás Boríték Nyomtatásban jártas szakértőinkkel együttműködve varázslatos alkotást hozunk létre. Olyat, ami nem csupán egy boríték, hanem egy élmény, egy emlék, amely az olvasó szívét is megdobogtatja. Egy boríték, amely nem csak a postás kezében, de az olvasó szemében is különleges fényben ragyog. Mert nálunk a kreativitásnak nincsenek határai. Hozd el hozzánk álmaidat, és mi valóra váltjuk őket. Legyen a borítékod az, ami kiemelkedik a hétköznapiak közül, és amelyre mindig emlékezni fognak.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó