G/17 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (250x350) fehér - Mennyiségi kedvezmény

G/17 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (250x350) fehér - Mennyiségi kedvezmény

82,68 Ft
Nettó ár: 65,10 Ft
 • 100 vagy több 82,68 Ft
 • 200 vagy több 77,72 Ft
 • 300 vagy több 77,72 Ft
 • 400 vagy több 77,72 Ft
 • 500 vagy több 76,07 Ft
 • 600 vagy több 76,07 Ft
 • 700 vagy több 76,07 Ft
 • 800 vagy több 76,07 Ft
 • 900 vagy több 76,07 Ft
 • 1000 vagy több 74,42 Ft
 • 2000 vagy több 74,42 Ft
 • 3000 vagy több 72,77 Ft
Cikkszám: 2FVAF200007
Elérhető: Raktáron

OverView

Vegyük a kezünkbe a jövőt! Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése során egy dolog bizonyos: a termékeknek biztonságosan, sérülésmentesen kell célba érniük. És itt jön be a képbe a G/17 Fehér Légpárnás Boríték.Hogyan tűnik el egy problém...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Megnevezése G/17
 • Légpárnás boríték színe Fehér
 • Légpárnás boríték anyaga Kraft
 • Db/doboz 100 db
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 230x340 mm
 • Külső méret 250x350 mm

Product Description

Vegyük a kezünkbe a jövőt! Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése során egy dolog bizonyos: a termékeknek biztonságosan, sérülésmentesen kell célba érniük. És itt jön be a képbe a G/17 Fehér Légpárnás Boríték.

Hogyan tűnik el egy probléma? Amikor a csomagolás tökéletes! Egy olyan világban, ahol az emberek már szinte mindent online vásárolnak, elengedhetetlen a megfelelő védelem. De mi van, ha nem vagy benne biztos, hogy a terméked biztonságban van? Itt jön a komplikáció. A megoldás? Fehér Légpárnás Boríték.

És most gondolkodj el: Hányszor találkoztál már azzal a helyzettel, hogy egy online rendelésed megsérült az úton? A válasz egyszerű. A G/17 Fehér Légpárnás Boríték pontosan arra szolgál, hogy elkerüld ezt a helyzetet.

Valaha is érezted azt a csalódást, amikor egy várt csomag sérült meg? A válasz a kezedben van. Kínálj valami újat, valami olyat, ami nem csak egyszerű boríték, hanem egy élmény. Hozd létre velünk ezt az élményt!

Emlékszel arra az időre, amikor a borítékok csak sima papírdarabok voltak? Ma már sokkal többek annál. Elbeszélésünk esszenciája a fejlődés, a változás. És a változást a G/17 Fehér Légpárnás Boríték hozza el neked.

Azok számára, akik még mindig nem biztosak a döntésükben: Miért válaszd a megszokottat, amikor a legjobb a rendelkezésedre áll? Vedd meg most, és ne hagyd, hogy a konkurencia, előzd meg!

Gondolj a jövőbe, légy egy lépéssel mindig az élen! A Fehér Légpárnás Boríték nem csak egy termék. Ez egy ígéret. Az ígéret arra, hogy üzleted kiemelkedik a tömegből. Ne habozz, cselekedj most!

Minden pillanat számít. A jövő most kezdődik. Emeld fel üzletedet a csúcsra a G/17 Fehér Légpárnás Boríték segítségével!

Lépjen Túl a Mindennapin! - Kiemelkedő Buborékos Borítékok A Domypress-től!

Merüljön el egy olyan világban, ahol a boríték több mint csak papír! Elképzelte már, hogy egy egyszerű boríték hogyan dobhatja fel üzletét vagy éppen az Ön személyes üzeneteit?

Miért válasszon minket?

Személyre Szabott: A fehér légpárnás tasakjaink nem csak a biztonság és az elegancia találkozását jelentik. Adj hozzá egyéni touch-ot saját céglogóddal vagy üzeneteddel!

Szín és Minőség: Az elbűvölő fehér, mely kiválóan képviseli a minőséget és a professzionalizmust. Egy boríték, ami nem csak véd, hanem képvisel!

Mindent Egy Helyen: Akár Légpárnás, Buborékos, vagy speciális nyomtatású borítékot keres, nálunk minden megtalálható.

Kiemelkedő Ajánlat: G/17 Légpárnás Boríték, Buborékos Boríték, Légpárnás Tasak - Kiváló választás promóciós anyagokhoz, marketing kampányokhoz vagy akár céges ajándékok küldéséhez. Minőség és védelem, mely garantálja, hogy a tartalom épségben érkezik meg.

Maximális Védelem: Ezek a borítékok nem csak szépek, de kifejezetten biztonságosak is. Erős laminálással, speciális légzsákréteggel és plusz uszonyokkal gondoskodunk arról, hogy minden, amit belehelyez, épségben érkezzen meg.

Kövesse az előnyöket!

Akkor is, ha vállalkozásról van szó vagy személyes ajándékról, a boríték az első benyomás. Legyen az Ön benyomása felejthetetlen! Válassza a Domypress-t, és lépjen ki a tömegből!

Elképzelheted azt a pillanatot, amikor a kezedbe veszel egy borítékot, és azonnal érzed, hogy valami különleges van benne? Ahogy az ujjaiddal végigsimítasz rajta, a kiváló minőségű nyomtatás, az apró részletek és a ragyogó logó minden egyes centiméterén érződik. Éppen ezt a varázslatot kínálja a Légpárnás Boríték Nyomtatás.

Mi nem csak egy sima nyomdai szolgáltatást kínálunk. A szenvedélyünk és a művészetünk ötvözeteként valódi műremekeket hozunk létre. Olyan borítékokat, amelyek messze kiemelkednek a hétköznapok monotonitásából. Gondolj bele: milyen lenne, ha minden ügyfeled vagy partnered azonnal tudná, hogy te vagy az, mielőtt még felbontaná a borítékot? Az lenne a legelső benyomása rólad, hogy nem elégszel meg az átlagossal, hanem valódi minőséget és kiválóságot keresel.

Legyél te az, aki a csillagok közé röpíti az üzeneteit, aki nem hagyja, hogy a mondanivalója a tömegben elveszítse erejét. Válaszd a Légpárnás Boríték Nyomtatást, és hagyd, hogy a szavak ereje és a kiváló minőségű nyomtatás egyesüljenek a tökéletes harmóniában. Vedd kezedbe a jövőt, és alakítsd azt olyanná, amilyennek látni szeretnéd!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó