E/15 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (240x275) fehér - Mennyiségi kedvezmény>>

E/15 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (240x275) fehér - Mennyiségi kedvezmény>>

60,20 Ft
Nettó ár: 47,40 Ft
 • 100 vagy több 60,20 Ft
 • 200 vagy több 56,52 Ft
 • 300 vagy több 56,52 Ft
 • 400 vagy több 56,52 Ft
 • 500 vagy több 55,37 Ft
 • 600 vagy több 55,37 Ft
 • 700 vagy több 55,37 Ft
 • 800 vagy több 55,37 Ft
 • 900 vagy több 55,37 Ft
 • 1000 vagy több 54,23 Ft
 • 2000 vagy több 54,23 Ft
 • 3000 vagy több 53,09 Ft
Cikkszám: 2FVAF200005
Elérhető: Raktáron

OverView

Eljött az idő, hogy elmerülj egy világban, ahol a csomagolás nem csak egy egyszerű boríték, hanem egy élmény. Ahogyan a csillagok az égen, úgy ragyog a Fehér Légpárnás Borítékunk, amely egyedülálló védelmet kínál minden beletett termék számára.

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Légpárnás boríték színe Fehér
 • Légpárnás boríték anyaga kraft
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 220x265 mm
 • Külső méret 240x275 mm
 • Db/doboz 100 db

Product Description

Eljött az idő, hogy elmerülj egy világban, ahol a csomagolás nem csak egy egyszerű boríték, hanem egy élmény. Ahogyan a csillagok az égen, úgy ragyog a Fehér Légpárnás Borítékunk, amely egyedülálló védelmet kínál minden beletett termék számára.

Ismered azt az érzést, amikor vársz egy csomagra? A pillanatot, amikor kezedbe veszed és érzed a minőséget, a gondoskodást, amit az eladó tanúsított irántad? Most ezt az élményt te is nyújthatod vevőidnek a Domypress Fehér Légpárnás Borítékjaival.

A piacon rengeteg választási lehetőség áll rendelkezésre, de hidd el, a legtöbben mégsem figyelnek a részletekre. Sokan nem értik, hogy a csomagolás mennyire fontos - de te érted. A régi mondás is ezt támasztja alá: "Nem kapsz második esélyt az első benyomásra." Miért ne adnál tehát a legjobbat elsőre?

Legyél te az, aki a versenyből kilépve úttörőként jelenik meg a piacon a kiváló csomagolásod révén. Ne csak egy borítékot adj a kezedből, adj egy élményt. Hiszen amit kínálunk, az nem csak egy sima boríték. A Fehér Légpárnás Boríték egy igazi aranybánya a csomagküldés világában.

Gondolj bele: Egy olyan világban, ahol mindenki online vásárol, a csomagolás az, ami megkülönböztet. Az a titkos fegyver, amivel kiemelkedhetsz a tömegből, és amivel az ügyfeleid észrevesznek és megjegyeznek.

És most kérdezzük meg magunktól: Mire vágysz? Egy közönséges borítékra, vagy egy olyanra, amely mindenkit lenyűgöz?

Ha te is úgy gondolod, hogy az utóbbira, akkor a választás egyszerű. Válaszd a Domypress Fehér Légpárnás Borítékjait, és tedd felejthetetlenné a vásárlói élményt!

Vedd kezedbe a jövőt, és adj hozzá egy csipetnyi csillagport a csomagolásodhoz. Emeld fel az eladásaidat a csillagokig! Újító vagy? Innovatív? Akkor nálunk a helyed.

"Ha valaha is szerettél volna csillagok között röpködni, most itt a lehetőség – legalábbis szavakban! Közelebb hozzuk hozzád az univerzumot, mintha csak a tenyeredben lenne. Gondolj bele: mi lehetne szebb és erőteljesebb kép a védelemről, mint az űr végtelensége, ahol mindenki megkapja a saját kis helyét?

Fedezd fel a végtelenség csodáit a Domypress webáruházzal!

Egyedi és kiváló minőség: Válaszd a fehér légpárnás tasakjainkat, amelyek nem csak védelmet biztosítanak, de saját céglogóddal is kérheted őket.

Emelkedj ki a tömegből: A fehér, kraft kiváló külső és az élénk színválaszték hozzáadott értéket biztosít. Tűnj ki a szürke hétköznapok közül!

Maximális védelem: Csomagjaid minden körülmények között biztonságban lesznek, köszönhetően a három oldali erős laminálásnak és a különleges buborékos bélésnek.

A lehetőségek határtalanok: Bízz bennünk és nyomtass borítékot, ami kifejezi vállalkozásod egyediségét!

"Vonzódsz az égi magasságokhoz? Érezd a szavak erejét, amely az űr mélységeibe vezet! A borítéknyomtatás világában olyan új dimenziót nyitunk meg, ahol a szavak nem csak üzenetek, hanem érzelmek hordozói. A mi légpárnás boríték nyomtatásunk nem csak egy egyszerű szolgáltatás. Az a készség, mellyel a logódat, üzenetedet a papírra varázsoljuk, nem más, mint művészet. Amikor a kezedbe veszel egy tőlünk származó borítékot, nem csak a kezed, de a szíved is reszket az izgalomtól. Miért? Mert mi nem csak nyomtatunk, mi érzelmeket adunk át. Ne hagyd, hogy a képzeleted szabjon határokat. Válassz minket, és légy részese ennek a csodának. Lépj velünk egy olyan világba, ahol a légpárnás boríték nem csak egy tárgy, hanem az üzenet hordozója. Kiemelkedj, és ragadd meg azt a lehetőséget, hogy a te borítékod is különlegessé váljon a többi között!"

Tedd üzletedet felejthetetlenné és válaszd a Domypress-t! Mert nálunk minden csomag csillagok között röpköd.

Gyere és fedezd fel, milyen lehetőségek várnak rád nálunk! Számítunk Rád!

Fehér Buborékos Boríték Nyomtatás: Megbízható védelem, elegáns megjelenés.

Logós Boríték: Egyedi brandélmény, amely kiemeli vállalkozását.

Légpárnás Tasak: A kényes tárgyak szállításának záloga.

Színes Opciók: Válasszon a fehér, barna, sárga, piros, és további színek közül, hogy csomagolása összhangban legyen márkájával.

A Domypress-nél nem csak borítékot gyártunk, hanem megvalósítjuk elképzeléseit. Vegye kezébe a kommunikáció irányítását és hozzon létre egy egyedi borítékot, amely valóban kiemelkedik a tömegből.

A Logós Boríték nyomtatásunk egy lépéssel tovább visz. Egy logó nem csak egy márka; ez egy történet, egy ígéret, egy kapcsolat jele. Egy logóval ellátott boríték a kezedből nem csak posta – ez egy marketingeszköz, amely kommunikál, meggyőz és épít.

Lépj kapcsolatba a Domypress-szel, ahol minden nyomtatott boríték egy lehetőség, hogy a várakozás izgalma pezsegjen vevőid ereiben, és emlékezetes márkaképet hozzon létre. Szolgáltatásaink nem csak a boríték színéről, formájáról és méretéről szólnak – hanem arról a különleges tapasztalatról, amit nyújtanak.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó