E/15 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (240x275) aranybarna/barna - Mennyiségi kedvezmény>>

E/15 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (240x275) aranybarna/barna - Mennyiségi kedvezmény>>

60,20 Ft
Nettó ár: 47,40 Ft
 • 100 vagy több 60,20 Ft
 • 200 vagy több 56,52 Ft
 • 300 vagy több 56,52 Ft
 • 400 vagy több 56,52 Ft
 • 500 vagy több 55,37 Ft
 • 600 vagy több 55,37 Ft
 • 700 vagy több 55,37 Ft
 • 800 vagy több 55,37 Ft
 • 900 vagy több 55,37 Ft
 • 1000 vagy több 54,23 Ft
 • 2000 vagy több 54,23 Ft
 • 3000 vagy több 53,09 Ft
Cikkszám: 2FVAF200405
Elérhető: Raktáron

OverView

Eljött az idő, hogy a csomagolás területén egy új dimenziót fedezz fel. Gondoltál már arra, mennyi lehetőség rejlik egy egyszerű borítékban? Mikor volt utoljára, hogy igazán izgalmi hullámokat éreztél egy csomagküldés kapcsán? Elárulom, most elérk...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Légpárnás boríték anyaga kraft
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 220x265 mm
 • Külső méret 240x275 mm
 • Db/doboz 100 db

Product Description

Eljött az idő, hogy a csomagolás területén egy új dimenziót fedezz fel. Gondoltál már arra, mennyi lehetőség rejlik egy egyszerű borítékban? Mikor volt utoljára, hogy igazán izgalmi hullámokat éreztél egy csomagküldés kapcsán? Elárulom, most elérkezett az a pillanat!

Képzeld el a helyzetet: Online webáruházad növekszik, de a csomagolási megoldásokkal mindig probléma akad. Vajon melyik boríték a legjobb választás? Mi van, ha nem elég erős vagy nem elegáns?  Nem tudod, melyik a megfelelő? Ne aggódj, mi a Domypress-nál már gondoltunk rád!

Bemutatjuk Barna Légpárnás Boríték-unkat, mely a csomagolási aggodalmakat egy csapásra leveszi a válladról. Azoknak terveztük, akik nem elégszenek meg az átlagos megoldásokkal. Akik a legjobbat akarják, és tudják, hogy az első benyomás mennyire fontos.

Miért válaszd a Domypress-t?

Egyedülálló Minőség: Mint a boríték specialisták, a legfinomabb részletekig kidolgoztuk termékeinket.

Univerzalitás: Tökéletes választás bármilyen e-kereskedelmi platformhoz, legyen az Amazon, eBay vagy akár a hazai Árukereső.

Személyre Szabott: Logós borítéknyomtatás, egyedi designok, melyekkel kiemelkedhetsz a tömegből.

Ne hagyd, hogy a csomagolásod a többi között veszítse el a fényét. Légy egyedi, légy inspiráló, légy Domypress! Válaszd a Barna Légpárnás Borítékunkat, és engedd, hogy ügyfeleid szíve gyorsabban dobbanjon a csomagjaik kézhez vételénél.

Ne várj tovább! Fokozd a vásárlói élményt és bizonyítsd be, hogy nálad a minőség és az élmény első helyen áll. Egy kattintás, és a piac legjobb ajánlata a tiéd lehet. Legyél részese ennek az izgalmas útnak velünk, a Domypress-szel!

Az Univerzum Rejtelmei Az Ön Kezében! Találkozott már azzal a csodával, amikor egy boríték nem csak boríték, hanem egy teljes élmény? A Domypress-től származó E/15 Légpárnás Borítékok, Buborékos Borítékok és Légpárnás Tasakok nem csak a csillagok közötti utazásra invitálnak, de maximális védelmet is biztosítanak minden küldemény számára.

Aranybarna Ragyogás, Minőség És Stílus. A mi barna borítékjaink nem csak egyszerű tárolóeszközök. Ezek a mesterművek emlékezetes pillanatokat kínálnak mindenkinek, aki velük találkozik. Egyedülálló színkombináció, kiváló anyaghasználat, és a lehetőség, hogy a saját logójával egyedivé tegye.

Maximális Védelem, Minimális Költséggel. Képzeld el, hogy minden küldeményed épségben, tökéletes állapotban érkezik meg a címzetthez. A Légpárnás Borítékok, Buborékos Borítékok és Légpárnás Tasakok garantálják ezt, köszönhetően az erős laminált hegesztésnek és az innovatív buboréktechnológiának.

Az Ön Üzenete, A Mi Kivitelezésünkben. Ne elégedjen meg a szokványos megoldásokkal! Adja át üzeneteit stílusosan, kreatívan, a Domypress minőségi borítékaiban.

Dobd fel a szavak energetikáját! Érzed-e azt az elemi erőt magadban, amely a szavakkal a galaxisok határát is átlépi? Alkosd úgy mondanivalódat, hogy az olvasó szíve hevesen dobbanjon, és szavaid zenejétől a lélek is táncra perdüljön! Keresd a határokat, és lépj túl rajtuk! Légy annyira izgalmas, hogy az olvasó nem tudja letenni a termékedet!

Mint az iparág elitje és megkérdőjelezhetetlen szakértői, az abszolút csúcsot nyújtjuk a borítéknyomtatás és a logós borítéknyomtatás területén. Meríts inspirációt képzeleted végtelenjéből, és együtt alkothatunk olyan Légpárnás Borítékot, amely nemcsak a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg, hanem maga is művészeti alkotásként szolgál. A tökéletes kombinációját kínáljuk a funkcionalitásnak és az esztétikának, hogy minden egyes boríték által közvetített üzenet különleges és maradandó legyen. Az innovációt és a hagyományok tiszteletét ötvözzük, hogy megalkothassuk a tökéletes borítékot ügyfeleink számára. Érezd az alkotás örömét velünk, és emeld üzeneteidet egy új szintre a piacon!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó