Papírzsák Postai zsák

Papírzsák Postai zsák

PAPÍRZSÁK

A papíralapú zsákok ideálisak minden termék postázására. 100% természetes szálakból készül. Erős szilikoncsíkos ragasztóval, így nagyon gyorsan csomagolható, zárható.

A postai papírzsák egy modern módja a termékek postázásának. A „ZÖLD” alternatívája a polietilén biztonsági futártasakoknak.

Az online nemzetközi csomagküldő cégek is (AMAZON, NIKE) a papírzsákot választották.

Erős, természetes, környezetbarát kraft papír, FSC tanúsítvánnyal.  Megújuló, és többször újrahasznosítható. Oldalsó szegélyekkel bővíthető, meghosszabbítható oldalak.  Postai csomagküldő papírzsák. Biztosítják, hogy a termékeid biztonságosan és tökéletes állapotban érjenek el az ügyfeleidhez miközben erős környezetvédelmi üzenetet közvetítenek.  

Különböző méretekben és specifikációkban kapható, és nyomtatásra is alkalmas.

Bővítettük nyomtatási képességeinket, hogy 1+0, 2+0, 4+0 színes C,M,Y,K színben képesek legyünk nyomtatni a borítékokon kívül nemcsak postai szállítási zsákokat, de légpárnás buborékos borítékokat, redős talpas tasakokat is, a Te igényeidnek megfelelően.

Azok a cégek, akik környezetbarát üzenetet kívánnak nyújtani ügyfeleiknek, a szállítási zsákokat választják, mert könnyűek, erősek, és környezetbarátok.

Erősítsd a környezet iránti elkötelezettséged anélkül, hogy feláldoznád a minőséget, vagy a tartósságot. 

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.