C/13 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (170x225) fehér - Mennyiségi kedvezmény

C/13 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (170x225) fehér - Mennyiségi kedvezmény

40,64 Ft
Nettó ár: 32,00 Ft
 • 100 vagy több 40,64 Ft
 • 200 vagy több 38,23 Ft
 • 300 vagy több 38,23 Ft
 • 400 vagy több 38,23 Ft
 • 500 vagy több 36,58 Ft
 • 600 vagy több 36,58 Ft
 • 700 vagy több 36,58 Ft
 • 800 vagy több 36,58 Ft
 • 900 vagy több 36,58 Ft
 • 1000 vagy több 34,93 Ft
 • 2000 vagy több 34,93 Ft
 • 3000 vagy több 34,29 Ft
Cikkszám: 2FVAF200003
Elérhető: Raktáron

OverView

Elgondolkodtál már azon, hogy mi teszi különlegessé a csomagküldésed? Helyzetbe hozva, egyre több webshop verseng az ügyfelek figyelméért, és a legkisebb részletek is óriási különbséget jelenthetnek. A komplikáció itt jön be: Hogyan emelkedj ki a ...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Megnevezése C/13
 • Légpárnás boríték színe Fehér
 • Légpárnás boríték anyaga Kraft
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 150x215 mm
 • Külső méret 170x225 mm
 • Db/doboz 100 db

Product Description

Elgondolkodtál már azon, hogy mi teszi különlegessé a csomagküldésed? Helyzetbe hozva, egyre több webshop verseng az ügyfelek figyelméért, és a legkisebb részletek is óriási különbséget jelenthetnek. A komplikáció itt jön be: Hogyan emelkedj ki a tömegből? Mi az, ami megkülönbözteti a csomagodat a többitől?

Mielőtt még elmerülnél az opciók végtelen tengerében, és az apátia mocsarában vesznél el, hagyd, hogy bemutassam a választ! Az igazi kincs, amit kerestél: a C/13 Fehér Légpárnás Boríték!

Mire gondolsz, amikor meglátsz egy borítékot? Egy egyszerű tárgyra, vagy egy izgalmas történetre és lehetőségekre? Ezzel a borítékkal nem csak egy üzenetet küldesz, hanem egy történetet. Egy történetet arról, hogy mennyire értékeled az ügyfeleidet, és milyen hosszú utat tettél meg, hogy a legjobbat adjad nekik.

Gondolj a változásra és a tanúságtételre! Minden egyes C/13 Fehér Légpárnás Boríték egy újabb lépés a siker felé. Az újabb elégedett vásárló, aki a minőség és a professzionalizmus jegyében kapja meg a csomagját.

Megoldást kínálunk! Emelkedj ki a konkurenciából a minőséggel, amit nyújtunk. Légy az első és a legjobb választás minden ügyfél számára. Győzd meg őket, hogy nálad találják meg a legjobb árat és minőséget. Fokozd az izgalmakat és győződj meg arról, hogy a vásárlóid értéket kapnak a pénzükért.

Vegyél most C/13 Fehér Légpárnás Borítékot és légy a piac királya! Gondold újra a csomagolásod és az üzeneted. Legyél az, akit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az első benyomás sosem tér vissza, de a legjobb borítékkal garantáltan maradandó lesz!

Képzeld el, hogy egy boríték nem csak egyszerű tárgy. A Domypress-nél ezek a borítékok művészetek, amelyekkel üzenetet közvetíthetsz.

Azok a fehér, légpárnás tasakjaink, amiket a kezedben tartasz, nem csak sima borítékok. Ezek azok a kiváló minőségű, egyedülálló légzsákréteggel és erőteljes buboréktechnológiával készült csomagolóanyagok, amelyek megvédik a termékeidet minden külső behatástól.

Kérj egyénre szabott nyomtatást, és tedd rá saját céglogódat! Válaszd a színes, élénk nyomtatási lehetőségeinket, hogy minden kiküldött borítékod egy kis művészetté váljon. Legyen a Te borítékod az, amit az ügyfelek nem felejtenek el!

A mi különleges borítékjainkban minden elküldött termék, promóciós levél vagy céges ajándék biztonságban van, mivel maximális védelmet nyújtanak minimális postaköltség mellett. Emelkedj ki a konkurenciából a Domypress buborékos borítékokkal!

Mágikus a nyomtatás világa, ahol a borítékok is életre kelnek! Képzelj el egy légpárnás borítékot, buborékos borítékot, légpárnás tasakot mely nem csupán véd, de stílusos megjelenést is kínál. Ahol nem csak a tintákat, hanem az érzelmeket is a papírra viszik. Ahogyan a kezedbe veszed, érzed a minőséget, a gondosan választott anyagoknak és a tökéletes nyomtatásnak köszönhetően.

Mi, mint a borítéknyomtatás specialistái és szakértői, nem csak a legmagasabb minőségű nyomtatást kínáljuk, hanem a lehetőséget is, hogy egyedülállóvá tedd a csomagküldő borítékjaidat. Legyen szó céges logóról, egyedi designról vagy akár egy üzenetről, ami csak a címzettnek szól - nálunk a lehetőségek végtelenek.

Álmodj nagyot, és hagyd, hogy a képzeleted szabadon szálljon! A boríték nyomtatás terveidben nincsenek korlátok. Mi itt vagyunk, hogy megvalósítsuk az elképzeléseidet, és segítsünk létrehozni egy olyan légpárnás borítékot, mely nem csupán hasznos, hanem a tömegből is kiemelkedik. Vedd kezedbe a jövőt, és hagyd, hogy a borítékaid meséljenek!

Ha igazán emlékezetessé szeretné tenni vállalati levelezését, a Domypress webáruház a fehér légpárnás boríték logós grafika nyomtatásával, a buborékos boríték reklám grafika nyomtatásával, és az egyedi légpárnás tasak nyomtatásával áll szolgálatára. A boríték gyártás során nemcsak a formát teremtjük meg, hanem egyúttal az Ön brandjének esszenciáját is hordozzuk.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó