B/12 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (140x225) aranybarna/barna

B/12 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (140x225) aranybarna/barna

27,43 Ft
Nettó ár: 21,60 Ft
 • 10 vagy több 27,43 Ft
 • 50 vagy több 27,43 Ft
 • 100 vagy több 27,43 Ft
 • 200 vagy több 27,43 Ft
 • 1000 vagy több 26,67 Ft
Cikkszám: 2FVAF200022
Elérhető: Raktáron

OverView

Barna légpárnás borítékjaink nem csupán egy egyszerű csomagolóeszköz. Több mint az! Egy élmény, egy ígéret, hogy a benne lévő tartalmat biztonságosan és stílusosan juttatjuk el a címzetthez.Hé te, aki az online világban keresi a lehetőségei...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

 • Megnevezése B/12
 • Légpárnás boríték színe Barna/aranybarna
 • Légpárnás boríték anyaga Kraft
 • Db/doboz 200 db
 • Záródása szilikonos
 • Belső méret 120x215 mm
 • Külső méret 140x225 mm

Product Description

Barna légpárnás borítékjaink nem csupán egy egyszerű csomagolóeszköz. Több mint az! Egy élmény, egy ígéret, hogy a benne lévő tartalmat biztonságosan és stílusosan juttatjuk el a címzetthez.

Hé te, aki az online világban keresi a lehetőségeit! Tudtad-e, hogy minden egyes eladás, minden egyes termék mögött egy történet áll? De mi lenne, ha ezt a történetet még különlegesebbé tennénk egy prémium borítékkal? Íme a lehetőség!

Pillants be egy olyan világba, ahol a Barna Légpárnás Boríték nem csak egy tárgy. Egy eszköz, mely kiemel a tömegből! Képzeld el, ahogy a vevőd megkapja a csomagot és már a borító láttán érzi, hogy valami különlegeset tart a kezében. Miért? Mert te választottál minket. Mert te tudod, hogy az első benyomás számít. És mert te nem elégszel meg az átlaggal.

Az online piacon milliók versengenek a vásárlók figyelméért. De a kérdés az, hogyan emelkedhetsz ki közülük? A válasz egyszerű: a részletekben rejlik a titok. A Barna Légpárnás Boríték a te titkos fegyvered.

Ne feledd! A legnagyobb kihívások mögött gyakran a legnagyobb lehetőségek rejtőznek. Ne engedd, hogy a konkurencia ellopja a show-t! Válaszd a Domypress-t, és mi segítünk, hogy az üzeneted hallatlanul érkezzen meg a célcsoportodhoz.

Válassz minket, és garantáljuk, hogy az ügyfeleid nem csak a terméket, de az általad nyújtott élményt is értékelni fogják. Mert a Barna Légpárnás Boríték nem csak egy boríték. Egy ígéret. Egy élmény. Egy lehetőség. Ne hagyd ki! Fokozd az izgalmakat, és tedd az üzletedet még sikeresebbé!

"Dobd fel a napodat az égig érő szavakkal! Merülj el a barna légpárnás borítékok káprázatos világában, ahol minden boríték több, mint csak egy tárgy – ez egy élmény. Az éles, magával ragadó barna árnyalat nem csak a szemedet, de az ügyfeleid szívét is megdobogtatja. Ez nem csak egy boríték - ez egy üzenet. Egy üzenet arról, hogy mennyire értékelsz minden egyes részletet, és hogyan szeretnél kiemelkedni a tömegből.

Nem elég, hogy ezek a borítékok kiváló minőségűek és kifogástalanul védik a tartalmukat, de még a brand-edet is fokozzák! Képzeld el, ahogy az ügyfeleid kézhez kapják ezeket a borítékokat és azonnal tudják, hogy valami különlegeset tartanak a kezükben. A kivételes minőség, a figyelmes tervezés és az egyedülálló színválaszték mind azt üzeni: választottad a legjobbat.

Nem hagyományos boríték, hanem egy prémium élmény. Készen állsz az új szintre lépésre? Válassz minket és mutasd meg az ügyfeleidnek, hogy te a legjobbat akarod nekik!

Fújd fel a szavak dinamizmusát! Van-e benned annyi erő, hogy a szavakkal a csillagok közé röpíts? Írj olyan magával ragadóan, hogy az olvasó szívdobbanása szinte hallható legyen, és a mondataid hatására az izgalmaktól reszketeg legyen! Tudnád még érdekesebben, érdekfeszítőbben, szórakoztatóbban, lendületesebben írni? Tovább fokozni az izgalmakat! Tudnád fokozni? Egy beilleszthető szövegben térj ki még ezekre: Mint specialisták és szakértők, a legjobbat kínáljuk a borítéknyomtatás, logós borítéknyomtatás Légpárnás Boríték Nyomtatás területén. A boríték nyomtatási terved csak a képzelet korlátozza. Hozzál létre velünk egy olyan Légpárnás Boríték nyomtatást, amely valóban kiemelkedik a tömegből!

Lélegzetelállító erővel röpítem szavaidat a kozmosz mélységeibe! Úgy írok, hogy minden szó körül csillagok csillannak, és az olvasó szívének dobbanása visszhangzik a végtelenben. Hogy még izgalmasabb, még magával ragadóbb legyen? Tarts velem, és együtt létrehozunk valami igazán különlegeset!

"Elképzelhetetlen magasságokba törünk a borítéknyomtatás terén! Mint olyan specialisták, akik nem ismernek határokat, az Ön elképzelései számunkra nem csak kihívást, hanem inspirációt is jelentenek. Amikor a logós és légpárnás borítéknyomtatásról van szó, nálunk a lehetőségek végtelenek. Ne engedd, hogy a képzeleted szabjon határt a terveidnek! Merülj el velünk a kreativitásban, és hozz létre olyan borítékot, amely nem csak egy levelezési eszköz, hanem egy műalkotás is! Emelkedj fel velünk a tömeg felett, és tedd egyedivé a borítékodat a csillagok között!"

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó