A/11 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (120x175) fehér

A/11 Légpárnás Boríték Buborékos Boríték, Tasak (120x175) fehér

20,32 Ft
Nettó ár: 16,00 Ft
  • 10 vagy több 20,32 Ft
  • 50 vagy több 20,32 Ft
Cikkszám: 2FVAF200001
Elérhető: Raktáron

OverView

Belépsz az online világ egyik legszebb webáruházába, ahol a borítékok nem csak egyszerű csomagolóanyagok. Itt a Domypress-nél minden egyes boríték egy ígéret a minőségre és a kiválóságra. De nem is bármilyen borítékról van szó. Ismerd meg a Fehér ...

Db. Csomag ár bruttó Db. ár bruttó - % Kedv.

Item specifics

  • Megnevezése A/11
  • Légpárnás boríték színe Fehér
  • Légpárnás boríték anyaga Kraft
  • Záródása szilikonos
  • Belső méret 100x165 mm
  • Külső méret 120x175 mm
  • Db/doboz 200 db

Product Description

Belépsz az online világ egyik legszebb webáruházába, ahol a borítékok nem csak egyszerű csomagolóanyagok. Itt a Domypress-nél minden egyes boríték egy ígéret a minőségre és a kiválóságra. De nem is bármilyen borítékról van szó. Ismerd meg a Fehér Légpárnás Borítékot!

Emlékszel, amikor az élet apró dolgokban is hatalmas értéket rejt? Pont így van ez a borítékokkal is. Előtted áll a lehetőség, hogy kiválaszd azt, ami nem csak megvédi a küldeményedet, de stílusos és lenyűgöző is. Minden egyes A/11 Légpárnás Boríték, amit nálunk találsz, több mint egy boríték: egy üzenet, egy benyomás, egy ígéret.

Képzeld el, hogy egy ügyfeled kibont egy csomagot, és az első dolog, amit meglát, az egy kifogástalan minőségű, csillogó fehér légpárnás boríték. Az a fajta boríték, amit csak a legjobbak használnak. Az a fajta boríték, amit csak a Domypress kínál.

Ne elégedj meg a középszerűvel! Emeld ki magad a versenytársaid közül és válaszd a legjobbat. Légy az, aki az első benyomást sosem hagyja a véletlenre. Mert egy jól választott boríték nem csak a küldemény védelméről szól. Arról is szól, hogy mennyire értékelsz minden egyes ügyfelet, minden egyes tranzakciót.

Hadd segítsünk ebben, hogy az értékesítési üzeneted ne csak hatékony, de ellenállhatatlan is legyen. Mi itt vagyunk, hogy a legjobbat nyújtsuk. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Fedezd fel a Fehér Légpárnás Boríték varázsát és állj ki a tömegből! Az első benyomás sosem tér vissza, de a Domypress-nél minden benyomás az első! Gyere és légy részese ennek a csodának!

Tedd üzeneteidet felejthetetlenné a Domypress kínálta fehér légpárnás borítékokkal! Ne csak egy borítékot adj át, hanem egy élményt, mely azonnal a kezedbe veszi az ügyfeled figyelmét.

Miért válaszd a Domypress légpárnás borítékjait?

Lenyűgöző fehérség: Olyan tiszta és elegáns megjelenés, amivel garantáltan kitűnsz a tömegből.

Maximális védelem: A termékeid és üzeneteid biztonságban vannak. A boríték belső buborékos bélése óv minden kártól, míg a három oldalt erős laminált hegesztés ellenáll a szállítás során keletkező sokkoknak.

Személyre szabott nyomtatás: Legyen saját céglogód vagy egyedi üzeneted a borítékon! Emeld ki magad és vállalkozásodat a versenytársaktól!

Már csak egy lépés választ el attól, hogy te legyél az, akire mindenki emlékszik. Ne engedd, hogy üzeneteid a tömegben vesszenek el. Válaszd a Domypress minőségi borítékjait és tedd őket felejthetetlenné!

A szenvedélyünk és elhivatottságunk az, hogy a legmagasabb színvonalon nyomtassuk a borítékokat, különösen a légpárnás borítékokat. Tudjuk, mennyire fontos egyedi és különleges borítékot készíteni, ami azonnal megfogja az emberek figyelmét.

Minden borítékot úgy tervezünk, mintha a csillagokig szeretnénk röpíteni a szavainkat. Olyan szinten mesterkedünk a borítéknyomtatás művészetében, hogy amikor az emberek kezükbe veszik a termékünket, szívük gyorsabban ver, az izgalmaktól majdnem reszketnek. Miért? Mert a mi borítékjaink nem csak egyszerű papírlapok. Többek annál. Mesélnek egy történetet, átadják cégünk szenvedélyét és az ügyfeleink elkötelezettségét.

Legyen szó logós borítékról vagy légpárnás borítékról, nálunk a lehetőségek végtelenek. Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel velünk azokat az új dimenziókat, ahol a kreativitás és a képzelet nincsenek határok közé szorítva. Célunk, hogy minden egyes borítékot különlegessé tegyünk, és valóban kiemelkedjünk a tömegből.

Gyere és lásd meg, hogyan hozhatunk létre együtt olyan légpárnás borítékot, ami nem csak egy boríték – hanem egy műalkotás!

Merülj el a végtelen lehetőségek tengerében a Domypress-nál, ahol minden boríték egy ígéret: biztonság és stílus karöltve. Fedezd fel A/11-es Légpárnás Borítékainkat, amelyekkel a tartalmak nem csak hogy épségben érkeznek meg, de a fehér szín tisztasága és professzionalizmusa is üzenetet közvetít. Vagy válaszd a Buborékos Borítékainkat, ahol az innováció és védelem buborékonként ölt testet.

Ne csak elküldd, hanem meg is érkeztess egy emléket – 200 darabos csomagjainkban, amelyek versenyképes árgaranciát kínálnak. Legyen szó Logós Borítékról, személyre szabott megjelenésről vagy Fehér Légpárnás Tasakról, nálunk a nyomtatás művészete életre kel.

Válaszd a színek gazdagságát: a klasszikus fehértől a mély barnáig, a vidám sárgától a szenvedélyes pirosig, a tiszta kéken át a természet zöldjéig, és még sok más árnyalatban kaphatóak termékeink. Szakértőinkkel karöltve hozd létre azt a borítékot, amelyik nem csak hogy képzeleted szárnyait bontogatja, hanem ki is emelkedik a tömegből.

Csatlakozz hozzánk, és engedd, hogy a Domypress segítségével a szavak dinamizmusát a csillagokig fújd fel. Légy részese annak a magával ragadó izgalomnak, amit ügyfeleink minden egyes alkalommal átélnek, amikor kezükbe veszik termékeinket. Tudjuk, hogy a részletek számítanak – és mi minden részletre odafigyelünk. Ígérjük, hogy minden küldeményeddel együtt szívverést és izgalmat is kézbesítesz.

Engedd, hogy a Domypress borítékok gyöngyöző varázsa megragadjon és elrepítsen egy olyan világba, ahol a csillogás nem csak külsőség, hanem ígéret és megbízatás. Ahol minden buborékos boríték egy üzenet, egy ígéret a távoli csillagok felé, és minden pecsét egy örökkévalóság kapuja.

Állj meg egy pillanatra és képzeld el: miközben kézbe veszed a simogatóan fehér légpárnás buborékos borítékot, érzed, hogy a szívverésed egy dallammá változik. A Domypress borítékok nem csak hogy védelmet nyújtanak a küldeményeknek, de maga az érintésük is olyan, mint egy finom ölelés – ez a különbség, ami elvarázsol és magával ragad.

Mi nem csak borítékokat készítünk, hanem álmokat is. Színes álmokat, olyanokat, amelyek fehéren kezdődnek és az összes szivárvány színében pompáznak. A mi specialitásunk a fehér légpárnás boríték, de a te személyiségedhez illő színben pompázó borítékokkal szólítjuk meg az érzékeket. A fehértől az osztriga színig, minden árnyalatban megtalálhatod a tökéletest.

A Buborékos Boríték Reklám grafika Nyomtatása során a Domypress megmutatja, hogyan válhat egy egyszerű boríték egy mozgó reklámhordozóvá, ami már messziről hirdeti értékeidet. Egyedi és innovatív megoldásainkkal biztosítjuk, hogy a borítékod olyan üzenetet közvetítsen, ami megállítja a pillanatot és megragadja a figyelmet.

Az Egyedi Légpárnás Tasak Nyomtatásnál a Domypress minden egyes tasakot a te személyes érintéseddel ruház fel. Egyedi terveidet a legapróbb részletekig tiszteletben tartva hozzuk létre, hogy minden küldeményed tükrözze vállalatod minőségét és professzionalizmusát.

Válaszd a Domypress Logós Boríték nyomtatást, ahol a kulcsszavak nem csak szavak: ezek a garanciák a minőségre, az elkötelezettségre és a sikerre. A csillogó grafikáktól a megragadó színekig, minden boríték egy lépés a márkaépítés csúcsa felé.

Emelkedj velünk a csúcsra, ahol a Domypress-szel a csillogás nem csupán a fényben, hanem az ügyfeleid szemeiben is tükröződik. Éld meg a lebilincselő élményt, ahogy a borítékaid megváltoztatják a játékot – a Domypress-szel minden küldemény egy ünnep, minden boríték egy izgalmas történet kezdete.


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó